Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Programa del dia 29 de setembre de 2008
30 set 2008
vam poder parlar telefònicament amb Nil, un jove Maulet de Vic, que ens va explicar la repressió que pateixen, tant ells com altres entitats contràries a la MAT i de defensa del territori.

També vam parlar de la situació actual d'Amadeu Casellas, el pres osonenc que va estar 76 dies en vaga de fam en defensa de la llibertat que li pertoca.
burro_mat_1-l52Sjw7.gif
Escolteu-lo a:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/

En aquesta ocasió, vam poder parlar telefònicament amb Nil, un jove Maulet de Vic, que ens va explicar la repressió que pateixen, tant ells com altres entitats contràries a la MAT i de defensa del territori.

Ens va explicar que convoquen "tota la comarca i rodalies a concentrar-se davant dels jutjats de Vic el divendres, dia 3 d'octubre a 1/4 de 10 del matí, en solidaritat amb un jove Maulet acusat de danys contra la MAT a Osona. En Nil considera que aquestes acusacions, totalment infundades i sense cap mena de prova, responen a una autèntica cacera de bruixes i a un intent de desfer la feina política que estan fent, feina que, d'altra banda, es fa sense amagar-se de res, sense cap mena de clandestinitat. El dia abans, dijous 2 d'octubre, també hi ha una cassolada i un berenar a la Plaça del Pes de Vic, a 2/de 8 del vespre.

També vam parlar de la situació actual d'Amadeu Casellas, el pres osonenc que va estar 76 dies en vaga de fam en defensa de la llibertat que li pertoca. La seva advocada, Diana Reig, ens va explicar que es va recuperant físicament, malgrat que el menjar que els donen a la presó és "poc i dolent" i va explicar que l'Amadeu diu que s'han de fer "més mobilitzacions" per tal que es compleixin els acords a què es va arribar amb el Síndic de Greuges.

Josep, de la CNT de Manresa ens va convocar a la Jornada solidària amb Amadeu Casellas prevista per al proper dia 11 d'octubre, a Manresa , i que constarà de xerrada informativa, a les sis de la tarda, i concert, a partir de les deu de la nit. També ens va fer saber les pèssimes condicions laborals dels presos, encara molt més precàries i insostenibles que les del carrer.
Mira també:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
http://paisatgedesdelafinestra.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat