Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: laboral
Acte al carrer contra l’ampliació a 65 hores setmanals de jornada laboral
29 set 2008
La Trobada Alternativa de Nou Barris organitzarà una activitat pública per apropar al veïnat la directiva europea, per la qual s’estableixen noves condicions en el temps de treball.
65_hores_petit.jpg
Diptic65hores.pdf
Diptic65hores.pdf (777 KiB)
La Trobada Alternativa de Nou Barris, espai polític d’esquerres, participatiu i assembleari, farà un acte públic de denúncia contra la directiva europea que modificarà l’ordenació del temps de treball. Aquests canvis que es proposaran al Parlament Europeu, permetran, entre d’altres aspectes, l’ampliació fins a 65 hores setmanals en determinats sectors, o la negociació d’aquestes condicions laborals a través de pactes individuals entre treballador i empresari (és a dir, l’esterilitat del drets a representativitat i dels convenis col•lectius).

Considerant les modificacions esmentades, un atac al dret del treballador/a a una feina digna, convoquem els veïns i veïnes i els mitjans de comunicació amb dos objectius:

- Informar als treballadors i treballadores de Nou Barris sobre l’existència i contingut d’aquesta proposta al Parlament Europeu, promoure la seva lectura i seguiment.

- Fer una crida a les mobilitzacions del dimarts dia 7 d’octubre, i totes aquelles que sorgeixin fins que s’aprovi o es derogui la proposta de modificació.


Convocatòria de l’acte públic:

Dissabte 4 d’octubre de 2008 a les 12h, a la Marquesina de Via Júlia (confluència amb el carrer Joaquim Valls).
Intervindran: Laurentino González (Sindicat Co.Bas) i Paco Garcia (Trobada Alternativa de Nou Barris).
Mira també:
http://www.trobadaalternativa9barris.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa