Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: antifeixisme
12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
68449_res.jpg
Enguany, doncs, tant des del conjunt del moviment antifeixista, com especialment des de l´esquerra independentista, es recuperaran les mobilitzacions contra l´acte que grups de signe feixista i espanyolista celebren al barri de Sants de Barcelona, amb l´autorització de les institucions. Un acte que any rere any ha despertat nombroses crítiques, tant des dels moviments socials i forces polítiques d´esquerres com des dels mateixos veïns d´aquest barri barceloní. Així, les mobilitzacions antifeixistes han marcat els darrers anys aquesta jornada, sovint amb forts enfrontaments amb els cossos policíacs que han defensat les demostracions feixistes. D´aquesta manera, només després de les manifestacions de milers de persones i els virulents xocs als carrers de finals dels anys 90, l´acte que se celebrava a la plaça dels Països Catalans fou traslladat a l´actual escenari, més apartat. Mobilitzacions però, que tingueren un alt cost en ferits i detinguts per part dels antifeixistes.

L´efemèride que enguany ha recordat els 70 anys dels bombardejos de les tropes de Franco contra Barcelona, que suposaren milers de morts sota les bombes dels bombarders italians o dels vaixells franquistes, així com el proper aniversari, el gener de l´any vinent, de l´entrada dels tancs feixistes a la ciutat, han estat l´ocasió per reprendre amb força la denúncia dels actes d´exaltació feixista autoritzats per l´ajuntament i la delegació del Govern espanyol.

En aquest sentit, des de l´Esquerra Independentista del Barcelonès, la coordinadora que aplega les diferents organitzacions, casals, entitats i col·lectius independentistes de la comarca, manifesten que "és inadmissible que responsables polítics que s´autoanomenen catalanistes i d´esquerres signin els permisos perquè els nostàlgics del franquisme i els seus cadells celebrin el seu aquelarre espanyolista i negacionista anual als nostres carrers. No valen excuses ni posicions ambigües quan es tracta de combatre l´ascens de la ultradreta i el discurs racista. En aquest sentit, denunciem la complicitat de la Delegació del govern i de l´Ajuntament de Barcelona que permeten i autoritzen aquesta exhibició feixista."

Per això han impulsat una campanya de denúncia que, amb la consigna "Combatem el feixisme. 12 d´octubre, res a celebrar" vol plantar cara a la celebració d´aquest acte, al mateix temps que denunciar "la impunitat amb la qual, any rere any, grups feixistes organitzats ataquen i agredeixen centenars de persones, ja siguin immigrants, persones amb opcions sexuals fora de la seva concepció reaccionària, militants d´esquerres o independentistes. Accions que gairebé mai són perseguides, i que quan arriben a judici, es troben amb el tracte exquisit que la justícia espanyola dóna als botxins d´ultradreta". Agressions entre les quals citen assassinats com els de Sònia, transsexual assassinada per un grup nazi al parc de la Ciutadella de Barcelona l´any 1991; el del jove independentista i antifeixista Guillem Agulló, assassinat a Montanejos l´any 1994, l´assassí del qual avui es presenta a les eleccions en les llistes de l´ultradreta; o el jove okupa gracienc Roger Albert, mort després de ser apunyalat per un grup d´ultradretans a Gràcia l´any 2004.

Igualment, consideren que més enllà dels elements i manifestacions declaradament antifeixistes, l´Estat espanyol "avui dia governat pel mateix partit que governa Barcelona, té en el seu codi genètic l´herència de la llarga nit franquista. El mateix exèrcit que bombardejà Barcelona, que entrà amb els tancs per la Diagonal el 26 de gener de 1939, desfila amb tots els honors a Madrid per celebrar la festa de la Hispanitat, la festa que l´Estat espanyol ha escollit com a dia ´nacional´ i que honora la conquesta, el genocidi i la colonització dels pobles d´Amèrica, amb una desfilada militar presidida pel cap d´estat designat per Franco, el monarca Joan Carles de Borbó". Així, denuncien també el caràcter racista i imperialista de la festivitat "nacional" espanyola.

Per tots aquests motius han anunciat mobilitzacions, entre les quals destaca la manifestació que el 12 d´octubre es farà a Sants. Des del convenciment que "l´experiència dels darrers anys ens demostra que no podem esperar res d´aquestes institucions que any rere any han fet el joc al feixisme i l´espanyolisme genocida. i només la conscienciació social i l´oposició frontal i directa al feixisme faran possible eradicar aquesta xacra social".

MÉS INFO:
HTTP://BARCELONES.ESQUERRA-INDEPENDENTISTA.ORG

-------------------------------------------------
Deu anys combatent el feixisme a Barcelona

CRONOLOGIA DELS 12 D´OCTUBRE

1998
La Plataforma Antifeixista de Barcelona convoca per primera vegada una mobilització que té com a objectiu fer fora els feixistes de la plaça dels Països Catalans, on fa anys que hi celebren actes en motiu del "Dia de la Hispanidad". La policia atura la manifestació i carrega contra els antifeixistes. El resultat dels enfrontaments són 7 persones detingudes.

1999
Per segon any consecutiu, els manifestants antifeixistes decideixen dirigir-se a la plaça on els feixistes celebren els seus actes. Més de 3.000 manifestants acudeixen a la convocatòria de la Plataforma Antifeixista. La policia carrega brutalment i els manifestants responen. Fins a 26 persones són detingudes, 14 de les quals hauran de passar alguns dies a la presó. Els mitjans de comunicació criminalitzen la resposta antifeixista, però els manifestants aconsegueixen en part el seu objectiu: a partir de l´any següent els feixistes ja no es podran concentrar el 12 d´octubre a Sants, sinó que ho hauran de fer en un racó de la muntanya de Montjuïc.

2000
Milers de persones participen a la manifestació que convoca la Plataforma Antifeixista. Abans, la Plata forma Cívica per un 12 d´Octubre en Llibertat ha organitzat diverses activitats. La mobilització surt de la plaça Joan Peiró, a Sants, i acaba a la plaça Catalunya. Mentrestant, a Montjuïc la Falange Española organitza el seu acte.

2001
Els antifeixistes no estan contents que s´hagi arraconat els feixistes a Montjuïc i exigeixen que no els donin cap permís per fer actes públics. Centenars de persones acudeixen a la cita al Parc de l´Escorxador, que es vol dirigir a Montjuïc per evitar la concentració feixista. La policia carrega i hi ha una trentena de detinguts quan els manifestants s´apropen a la muntanya.

2002
Un bloqueig policial torna a rebentar la mobilització antifeixista. En aquesta ocasió, els manifestants es conocentren a la plaça Urquinaona i comencen a avançar cap a ronda Sant Pere, però la policia els ho impedeix i acabarà detenint 37 persones

2003
Actes al llarg de tot el dissabte 11 i una manifestació el dia 12 marquen la jornada antifeixistes el 2003, que acaba sense detinguts.

2004
També el caràcter festiu és el que marca aquest 12 d´octubre: manifestació, seguida d´una paella i diverses activitats al centre de la ciutat.

2005
La manifestació es desplaça al barri de Gràcia amb l´objectiu de mostrar la permisivitat amb el feixisme de les autoritats. El lema: "Tanquem la llibreria Europa", de caràcter nazi. Un miler persones se sumen a la convocatòria. Els manifestants troben un cordó policial que protegeix els carrers dels voltants de la llibreria, i es produeixen algunes càrregues i corregudes.

2006
Amb el lema "Res a celebrar, molt pel que lluitar", centenars de manifestants recorren el centre de la ciutat acudint a la convocatòria de la Plataforma 12 d´Octubre. Els Mossos d´Esquadra fan un gran desplegament i mantenen una fèrria vigilància dels manifestants.

2007
L´esquerra independentista es desplaça a Lleida coincidint amb el 12-O. Dins de la campanya "300 anys d´ocupació, 300 anys de resistència", dues mil persones es manifesten per la ciutat. La ciutat s´escull perquè és l´aniversari de la caiguda del Roser a mans de les tropes felipistes. A Barcelona no es convoca cap mobilització antifeixista.

2008
Convocatòria unitària contra la concentració dels feixistes a Montjuïc. L´esquerra independentista engega, a més, una campanya pròpia antifeixista.
Mira també:
http://www.nodo50.org/rosadefoc/news.php?readmore=127
http://www.nodo50.org/rosadefoc

This work is in the public domain

Comentaris


Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
Combatem el feixisme, el racisme, però unitàriament, no cal ni estelada ni "roja i negra" per oposar-nos a la xenofòbia. Tampoc per denunciar els seus atacs o l'impunitat de que gaudeixen aquesta escòria.

Anti-racistes de tots els colors, mostrem el rebuig i la ràbia enfront del neo-nazisme, per pura dignitat. No passaran, ni ara ni mai.

Totes a la mani!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
Estic d'acord amb tu, però precisament amb la frase que dius: anti-racistes (s'enten que també antifeixistes, antihomòfobs, antiimperialistes, etc.) de tots els colors, no de cap. Existeix un cartell unitari i sense simbologia pròpia que ja el vaig veure penjat fa uns dies.

Si després cadascú, sigui qui sigui, vol fer un cartell per treballar i motivar a "casa seva", doncs benvingut sigui també. Quants més serem més riurem.

Salut i el 12-O res a celebrar!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
Vosaltres sóu els primers en celebrar-ho (encara qe sigui rollo contramanifa) mentres la majoria de gent, incluíts molts partits i associacions d´extrema dreta passen olimpicament.Si al 12-O haguessin de fer un acte on hi anessin tots els ultradretans, feixistes, neonazis,franquistes, etc. de barna i de Catalunya, no hi cabrien alli dalt, perquè serien milers.
Que els motiva mes? manifes contra la immigració o per la unitat d´espanya, nomès cal veure el poc interès que mostren amb aquesta diada, a pesar de tota la seva simbologia. Es el que dic, pregoneu als 4 vents que no s´ha de celebrar res( si no voleu celebrar una festa obvieu-la, silencieu-la, que es el que més mal li fa) pero celebrant una contramanifa quan la manifa es residual es CELEBRAR EL 12 DE OCTUBRE (en contra, pero celebrar-lo a fi de comptes).

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
està molt currada la cronologia dels fets, tot i que crec que s'ha de ser autocritic amb el fet que l'any passat no hi hagués res. no hem refereixo a l'EI del Barcelonés, sinó que crec que és una autocritica que han d'assumir tots els mmss i aavv en general. està molt bé que l'EI faci el que vulgui a Lleida, però mentres hi hagi feixistes i racistes a montjuïc, s'ha de plantar cara. a més hem sóna que un altre grup ultradretá anomenat AES (Alternativa nosequé) van convocar acte a Collserola. Caldrà pensar en aquests si persisteixen.

en tot cas, ànims a tots els antifes. aquest any promet. tothom a fer propaganda amb blogspots, fotologs etcètera...

crec que a més, gent com Sònia, Guillem Agulló o Roger Albert, deixant de banda que s'hagin convertit en un símbol, són un fet anecdòtic en comparació a la suma d'assassinats que es poden atribuir a grups d'extrema dreta des dels anys 80 al estat espanyol. és curiós la atenció que la premsa presta a ETA (no els justifico, només comparo) i com suden després d'informar dels assassinats de l'extrema dreta a immigrants, antifeixistes i demés. crec que hi havia una llista elaborada per SOS racisme que feia posar els pels de punta que algún cop es penjà per aquí.

TOTHOM A LA MANI!!! FEM DIFUSIÓ!!! SMS, MAILS...

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
la indiferència és el pas previ a assumir que el 12-O és el nostre dia.

a més, en el cas de l'EI que han fet campanyes està molt bé perqué generes consciència social, que el 12-O és la celebració d'un genocidi. si algun dia (fet que dubto) ja no se celebrés aquest dia la "diada española" tampoc tindriem res a celebrar, peró els fatxes quedarien sols aïllats celebrant-ho. i a més al sociates i demés pallassos del tripartit els deu fotre que senyalem de que va aquesta diada...

no serà tu un d'ells?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
el meu post anava pel Pau.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
28 set 2008
En la notícia on es recorden els 12 d'octubre us deixeu de les manis k es van fer en anys anteriors, per exemple les k convocava l'MDT als anys 80 i k tb van acabar en disturbis amb nombrosos detinguts i ferits,

PAÃ?SOS CATALANS ARA I SEMPRE ANTIFEIXISTES !!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Home, lo de la cronologia sortia a aquest número de l'Accent com a apunt afegit, i per això crec que han agafat els darrers 10 anys. La intenció em sembla que era complementar breument l'article sobre el 12-O d'enguany, no fer cap tesi sobre tots els 12-O que hi ha hagut d'una o una altra manera resposta antifeixista (lo qual no treu mèrit a la resta de convocatòries dels 80 com les de l'MDT que tu has dit).

Salut!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Si no ets independentista pots anar a aquesta "mani unitària"?

Una MANI vertaderament UNITÀRIA es convocada per una COORDINADORA antifeixista UNITÀRIA (siguem independentistes, comunistes, anarquistes, republicans...) i no per uns quants.

ANTIFEIXISME NI MOLT MENYS ÉS PATRIOTISME CATALÀ

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
L'EI també participa en aquesta convocatòria unitària, i a més fa un cartell antifeixista propi, i no ha de donar explicacions a cap desgraciat com tu, pallasso

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
voleu dir que això és prioritari?¿? convocar a una contramani d'un acte on, com diu el pau, no hi van ni tan sols tots els freaks feixistes?

no crec que ens beneficii gens participar a cara descoberta en batusses de carrer amb freaks feixistes.

el feixisme de debò, el de futur, el que fa por no l'arreplegaran aquests. a catalunya té diverses cares. uns són els d'ahir a la mani de barcelona, uns altres són els regidors de la pxc...i d'entre tota aquesta amalgama alguna cosa els acabarà quallant. però els de montjuic...quatre vells i garrulos junts no fan res ni són res.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Segur que per molt antifeixista comprometut que fossis, si et presentessis amb banderes i simbologia de la Republica Espanyola tindries problemes. M´hi aposto el que volgueu que si no ets patriota català no ets benvingut, o sigui el de republicanisme espanyol mal vistos fijo.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
No entraré amb el tema de la simbologia però és lògic que el republicanisme d'estat sigui mal vist en una manifestació antifeixista. Donaren l'esquena al poble català i empresonaren llibertaris de forma constant (hi havia més ceneteros als camps de la república al Principat que no pas falangistes i colpistes). Si l'antifeixisme no és anticapitalista només és una cara amable de lo políticament correcte.
Salut

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
FALTA LA HORA I EL LLOC DE LA MANI!!!!!!! AVUI HE ANAT A ENGANXAR LES PEGATINES I HE VIST K NO SORTIA. VAYA CAGADA...

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
ON SURT LA HORA I EL LLOC DE LA MANI!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
L'EI DEL BARCELONÃS HA FET UNA CAMPANYA PRÃPIA PREVIA A LA DIADA, I AQUEST POST VA D'AIXÃ!!! TOTHOM A LA MANI QUE DESPRÃS D'ANYS DE SILENCI SEREM MOLTS!!!

LA CONVOCATORIA UNITARIA ESTÃ AQUÃ?, PER AL BOCAMOLL QUE CARREGA CONTRA L'EI SENSE SABER DE QUÃ PARLA:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/351773/index.php

PS: si que ha estat una cagada no posar el lloc i l'hora a les enganxines. és a les 17:00 hores a la plaça de sants.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Aquest post és de la campanya que ha fet l'EI per la seva banda per sensibilitzar a la gent.

Aquí teniu la convocatoria unitaria que han fet amplis moviments socials de BCN. No intoxiquem.

Crec que aquesta mani està justificadíssima. Assumir el 12-O com a dia que no es fa res "perqué res hi ha a celebrar", és a dir, indiferència, és el pas previ a assumir-lo com el nostre dia.

Aquí hi ha la convocatoria oficial i UNITARIA:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/351773/index.php

(plaça de sants a les 17:00h, feu-ho rular per mails, blogspots, fotologs, sms i enredeu a tots els amics possibles per a que vinguin. aquest any hem de trencar en número)

Ara jo pregunto, perqué tanta al·lèrgia per part d'alguns a l'EI?

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Pero a quina hora és?? per un lloc dieu a les 17h i per altra a les 11 del matí.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
Company, la convocatòria és a PLAÇA DE SANTS, PERÒ A LES 11.

Ja em constaba l'existència del cartell unitari, però m'havien arribat rumors de que no s'havia imprès perquè alguns colectius hi posaven entrebancs.

Ah, i el feixisme sel venç i combat, mai ignorarem la presència d'aquests brètols a la nostra cotidianitat. I quan alguns dieu que no cal mediatitzar la presència de neonazis, és justament aquest l'objectiu, mostrar a la societat que la xenofòbia encara gaudeix d'impunitat i representació, apart de fer-li front.

FEU MÀXIMA DIFUSIÓ : BLOGS, E-MAILS EN CADENA, SMS, BOCA A BOCA. NO HI POT FALTAR NINGÚ.

12/10/08 A LES 11 HORES A LA PLAÇA DE SANTS.
RES A CELEBRAR.

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
29 set 2008
ahí estaremos... a difundir!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
30 set 2008
des de gramenet del besós allà estarem... Màxima difusió pels pobles!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
30 set 2008
totes juntes contra el feixisme (indepes, llibertaris, comunistes....) El dia 12 la convocatòria és unitària, a les 11 del matí a la plaça de Sants.

El feixisme avança si no se'l combat!!!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
30 set 2008
La Comissió Antifeixista 27 de Gener de Gramenet del Besòs convoca una contració antifeixista el dia 11 a les 19h a la Plaça d ela Vila i dona suport a la convocatòria unitària del 12 d'Octubre a les 11h a Sants!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
01 oct 2008
Ni cas als comentaris que pretenen fomentar la divisió (i que probablement els escriuen els propis feixistes).

El dia 12 tant li fa si som anarquistes o comunistes, independentistes o federalistes, aquell dia tots junts per pura dignitat contra el nazi-feixisme, el veritable enemic.

A Sants a les 11 h!

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
01 oct 2008
Ni un pas enrere contra el feixisme, sortim tots al carrer a demostrar que pensem del seu 12-O

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Re: 12 d'octubre: Res a celebrar!
10 oct 2008
Jo em sento espanyol i català, però trobo realment feixista el vostre eslògan. Trobo que molt sovint confoneu el patriotisme, els partits de dretes i l'espanyolisme amb el feixisme. Estic segur que si us preguntés a vosaltres si creieu que en Rajoy és feixista el 90% de vosaltres em diria que sí. I tot seguit us pregunto: ¿Us ha dit el Rajoy algún cop que no celebreu la diada de Catalunya? Qui són els feixistes? Per culpa vostra cada cop més gent odia Catalunya i per culpa de 4 imbècils vosaltres us piqueu i entrem en un cercle que mai acaba. Trobo que tant l'ús de banderes preconstitucionals com l'ús de la bandera estelada s'hauria de denunciar per evitar ofendre a uns i altres. Jo que sóc català i espanyol m'identifico amb la bandera de Catalunya i amb la bandera d'Espanya. Dit això us pregaria que reflexioneu sobre el que us estic dient i us desitzo un feliç dia de la festa nacional.
Sindicato Sindicat