Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Una cercavila per demanar l'absolució d'en Jona pren els carrers de l'Eixample
27 set 2008
200 persones han participat aquest migdia en la cercavila convocada per demanar l'absolució d'en Jonatan Ivorra, veí de la Sagrada Família.
foto1.JPG
foto2.JPG
foto3.JPG
La cercavila per l'absolució d'en Jona pren els carrers de l'Eixample

Unes 200 persones han participat aquest migdia en la cercavila convocada per demanar l'absolució d'en Jonatan Ivorra, veí de la Sagrada Família, que pot ser condemnat a 8 anys de presó i més de 3000 euros de pena multa, per participar en una manifestació en defensa del Forat de la Vergonya, l'any 2006. Davant la decisió de l'Ajuntament de Barcelona de presentar-se com a acusació particular en el cas, recolzant així la petició de condemna de la Fiscalia, hem decidit prendre els carrers i fer-nos sentir.
La manifestació, acompanyada de la colla de tabalers Kabum i del foc de la Cabrònica, ha començat a la Plaça del Fort Pienc, aturant-se davant del Departament de Justícia, que ha estat obsequiada amb tres bosses de fems per la gran tasca desenvolupada assetjant activistes dels moviments socials i empresonant els qui gosen desafiar les institucions espanyoles.
En arribar a la seu del Districte de l'Eixample, s'ha encartellat la carta enviada a la regidora Assumpta Escarp (http://www.absoluciojona.org/) en què se li demanen explicacions del posicionament de l'Ajuntament i se li exigeix una disculpa pública. Carta de la qual, cal recordar, encara no hem rebut resposta de cap tipus. Alhora, s'ha cremat una falla que representava l'aglomerat gris, uniforme i completament despersonalitzat en què volen construir la nostra ciutat. Tot plegat, una càlida i sorollosa mostra de suport a en Jona, per part del veïns i veïnes de l'Eixample, que esperem que es repeteixi en les properes convocatòries.

Grup de Suport al Jona, Assemblea de Joves de l'Eixample Nord, Ateneu Popular de l'Eixample.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat