Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
27 set 2008
Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
Feixisme i forces d'ocupació

-El passat 26 d'octubre, en els actes del Correllengua de Gandia la policia nacional espanyola va mostrar de nou a la societat saforenca el que és,una força d'ocupació que com a tal empara i protegeix al feixisme blaver i espanyolista.

-Quan qualsevol col·lectiu blaver-nazi, nazi o simplement espanyolista convoca una manifestació i col·lectius d'esquerra convoquen una contramanifestació de protesta, per la seua autorització, els col·lectius d'esquerra són sempre encerclats, acosats per la policia espanyola i portats lluny de la manifestació dretana, de forma que mai poden acostar-se a la manifestació feixista. En canvi, quan ocorre a la inversa, quan són col·lectius d'esquerra els que convoquen la manifestació, els feixistes poden acostar-se, insultar i agredir als participants de la manifestació esquerrana, amb total impunitat.

-Açò també ocorre, com ja hem comprovat dos anys seguits, en manifestacions culturals i populars com el correllengua de Gandia. Els feixistes passegen tranquil·lament pels carrers paral·lels a la cercavila, agredint amb pedres, ous i altres objectes als participants de la cercavila. La policia nacional espanyola es limita a acompanyar als feixistes pels voltants de la cercavila i a evitar que els participants de la cercavila es puguen defendre dels atacs feixistes, intimidant-los amb les porres, amenaçant-los,identificant-los, escorcollant-los i fins i tot portant-los a comissaria.

-Tot i les agressions patides per una regidora del BNV i dos joves al Correllengua de Gandia, cap feixista va ser detingut o portat a comissaria. Les úniques persones identificades, escorcollades i que fins i tot van ser portades a la comissaria van ser participants del correllengua.

-L'actuació de la policia nacional espanyola, com a bona força d'ocupació, obeeix a un clar objectiu: tractar de què la defensa de la nostra llengua i cultura siga conflictiva i perillosa de forma que la gent tinga por i renuncie a ella.

-Des d'Independentistes de la Safor, convidem a tota la societat de la Safor-Valldigna a continuar, tal i com ho va fer ahir, defensant la nostra llengua i cultura sense cap por, de forma decidida i contundent. Mostrant que ni les forces d'ocupació espanyoles ni els seus gossos de presa feixistes (GAV, España 2000, CV, etc.) ens detindran en la nostra lluita per aconseguir un marc legal on el el valencià, el nostre català, no estiga perseguit i discriminat: Uns Països Catalans independents i sense classes.

Cap agressió sense resposta!

El feixisme no es tolera, es combat!


                       

                       


La Safor, Països Catalans, 27 de Setembre del 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
27 set 2008
Vosaltres si que sou una vergonya per la gent d'esquerres. Esteu plens d'odi.
Re: Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
27 set 2008
certament, és odios gent que, com en Sauron, es digui d'esquerres. Mentre els seus goSSos li fan el joc al feixisme.
Re: Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
27 set 2008
Els blavers deurien d´estudiar mes historia del nostre poble, perque hui en dia nomes demostren ser uns ignorants sense cultura. Tal vegada si llegiren descobririen una veritat que no els agradaria pero que es certa: els valencians descendim dels catalans desde la conquesta de Jaume I.
Re: Comunicat d'Independentistes de la Safor sobre les agressions feixistes del correllengua de Gandia
28 set 2008
Quina vergonya la policia, que dispensa un tracte colonial total al País Valencià. Cada any es produeixen desenes d'agressions feixistes, atacs, artefactes explosius ,... i la major part queda sense investigar-se, amb plena impunitat, mostrant així una situació de gairebé apartheid polític cap a aquelles opcions que defensen el marc nacional complet.

Els feixistes estan nerviosos, especialment els blaveros (que aquest si que és un moviment acabat del tot en detreniment de l'espanyolisme mes desacomplexat tipus E2000 i AN), nerviosos de veure com un poble castigat durant 300 anys vol mantenir amb la dignitat de ser, i portar la flama de la llengua arreu del país, 300 anys després de l'inici del procés de negació nacional i soubstitució cultural.

Es per això que els hi fa tanta ràbia: perquè SOM BEN VIUS malgrat la seva imposició i els seus intents.

Endavant amb el combat per la llibertat del nostre poble!
PAïSOS CATALANS ENDAVANT
Sindicato Sindicat