Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Raval: Un altre hotel? No el volem! Les seves necessitats no són les nostres necessitats!!!
24 set 2008
Lluny de âreinventar Barcelonaâ?, les polítiques públiques i privades de la âBarcelona guapaâ? dutes a terme sobre el Raval als darrers 20 anys sâhan dirigit a esventrar-lo, a desinformar-ne, assetjar-ne i expulsar-ne milers de veïns i veïnes, i a prescindir de les seves necessitats bàsiques âhabitatges, espais verds, equipaments socials, treball dignesâ a fi dâestendre cap al centre de la ciutat lâaparador âdesconflictivitzatâ? i turístic en què pretenen convertir Barcelona.
La humiliant conversió dels barris de Ciutat Vella en un immens parc dâatraccions per a turistes i gent dâun status econòmic superior sâencarna en el nou hotel de la Rambla del Raval que lâalcalde âtitella del poder econòmicâ inaugurarà el divendres 26. Envoltat dâun paisatge de pobresa i mancances estructurals, i situat just davant dâon els pistolers de la burgesia assassinaren lâanarquista Salvador Seguí, âel Noi del Sucreâ? âamb les noves oficines per a CCOO i UGT, els sindicats grocs, al costatâ, lâhotel simbolitza els violents processos urbanístics, econòmics i polítics del poder per esclafar la vida, lâautoorganització popular i lâantiautoritarisme al Raval, a Barcelona i a Catalunya... amb lâobjectiu de fer-ne, de tot plegat, el negoci especulador dâuns pocs a costa de la misèria de molts.

Si vols oposar-te a la contínua presa de pèl, vine a la Rambla del Raval el primer dia de funcionament de lâhotel: porta-hi confetis, cassoles, xiulets, i protestem-hi junts.

DIVENDRES 26 A LES 7 DEL VESPRE,
AJUNTEM-NOS A LA RAMBLA DEL RAVAL!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Raval: Un altre hotel? No el volem! Les seves necessitats no són les nostres necessitats!!!
25 set 2008
direcció del hotel?
Re: Raval: Un altre hotel? No el volem! Les seves necessitats no són les nostres necessitats!!!
25 set 2008
Barceló abre su hotel del Raval con 4.500 reservas confirmadas

Un nuevo edificio entra en funcionamiento en la rambla del Raval. El hotel Raval Barceló, un bloque cilíndrico de 38 metros de altura, abrió sus puertas ayer por la mañana. Por la tarde ya tenía casi 4.500 reservas confirmadas.

Para la subdirectora del hotel, Elisenda León, el edificio, que ha supuesto una in versión de 35 millones de euros, "rompe con la estética del barrio",cuyo mayor atractivo -afirmaes "la mezcla de culturas que se da en sus calles". La predicción de León es que los clientes de Raval Barceló serán "personas jóvenes y con profesiones liberales".

El hotel, de cuatro estrellas, podría revitalizar la zona. Su subdirectora explica al respecto: "Nuestra pretensión no es cambiar el barrio, pero no nos importaría ayudar a mejorarlo"
Re: Raval: Un altre hotel? No el volem! Les seves necessitats no són les nostres necessitats!!!
28 set 2008
Aquest hotel es una vergonya per al barri.
Vergonya per al barri
28 set 2008
Modificat: 07:08:38
DSC02010.JPG
DSC02019.JPG
DSC02018.JPG
fotos del viernes26 sep 2008
Sindicato Sindicat