Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Carta de l'MSR a El Triangle
22 set 2008
Perquè les paraules i les mínimes formes són sempre més d'agraïr que les mossegades i els gossos bordant desesperats.

Carta de l'MSR al setmanari EL TRIANGLE
"Un cop més el senyor Ãlex Romaguera fa us de la dita castellana âdifama que algo quedaâ? per a referir-se a lâMSR ( Moviment Social Republicà ). Ãs cert que ja estem acostumats, doncs el senyor Romaguera mai va a la font, va a Internet, que és més ràpid, però gens fiable. La veritat? No deu importar-li gens.
En un article signat per ell, corresponent al número 888 i titulat âNeonazis a les urnesâ? afirma que un nou partit â lâMPS, Movimiento Patriótico Socialista - comparteix amb lâMSR âel caràcter xenòfob i lâaposta per una Europa blanca i cristianaâ?, tot això com argument per dir-nos que es prepara una gran coalició nazi a les properes eleccions europees.
El senyor Romaguera fa allò que es diu popularment âcortar y pegarâ?. Si es preocupés dâinformar-se de veritat, veuria que lâMSR ha afirmat públicament la seva voluntat de presentar-se a aquestes eleccions en solitari; veuria també que lâMSR es un partit laic i que condemna la xenofòbia en els seus documents públics, i, finalment, veuria que lâMSR no és cap partit nazi, per molt que ell si capfiqui. Però és clar, dir la veritat no ven cap número.
En el mateix número del seu setmanari el senyor Romaguera fa un elogi del partir marxista PSAN oblidant, òbviament, que aquest partit feia apolâ¢logia del terrorisme donant suport a Terra Lliure de forma clara i ferma â cal només veure el âLluitaâ? de lâèpoca. També, en el mateix número, es critica al diari âEl Mundoâ?, atribuint-li fer periodisme âtrampós i escombriaireâ?. Com sempre, alguns veuen la merda a casa dels altres però no veuen la seva.
Cordialment

Joan Antoni Llopart
President Nacional de l'MSR.

PD: Tinc clar que no ho publicaran: la vostra âdemocràciaâ? és així, però, si més no, ho publicarem nosaltres on calgui."
Mira també:
http://msrbarna.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta de l'MSR a El Triangle
22 set 2008
Aki no volem feixistes, justament aixo es democracia, aki no se us vol feixistes de merda, on us volem es a monjuïc, xo al cementiri mal parits
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
22 set 2008
Pringats que heu de venir a casa nostra per tal de que algu us faci cas.
Facistes gossos dels capitalistes
Tolerancia cero!
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
22 set 2008
el antifa dice: blablabla... lo de siempre. Luego llora cuando lo putean los capitalistas, pero se alegra cuando los capitalistas putean al MSR. Conclusión: los antifas son la banda de la porra del capital contra los NR.
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
23 set 2008
Si us plau, aquest post s'hauria de treure, només hi ha propaganda nazi... Per cert i no incloure mai publicitat del msr, que tot sapiguem de que van per més que ells diguin
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
23 set 2008
AQUETS NAZIS DEL MSR DIUEN EL MATEIX QUE EL PARTIT NAZI DE HITLER ,FUERZA NUEVA,ETC QUE NO SON XENOFOBS,QUE NO SON AIXO NI ALLO ,AH I QUE SON DEMOCRATES DE TOTA LA VIDA.ELS FETS DEMOSTREN ELS AUTENTICS CRIMS QUE SEMPRE HAN COTMES AQUETS PRESUMPTES INDIVIDUUS PER LA UNITAT DE DESTINO EN LO UNIVERSAL .FORA NAZIS DE INDYMEDIA I DEL MON .SALUT I DESITJO QUE AIXO NO SIGUI UNA AMENATCA DE MORT A L,ALEX,COSA HABITUAL EN AQUETS GRUPS DE MATONS.
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
23 set 2008
Mira tu, els nazis del MSR fan com els nazis d'UNC, neguen el que tothom sap que són

quins fàstic de xusma racista
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
23 set 2008
NINGÚ POR CENSURAR AQUESTA PROPAGANDA NAZIFEIXISTA?
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
24 set 2008
assimilar el projecte nazi del Tercer Reich amb la "unidad de destino en lo universal" joseantoniana és ser un demagog (o un ignorant).
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
24 set 2008
Sou uns pallassos de merda. i tu llopart el primer de tots. Feu pena i no teniu suport ni de les vostres mares. a les vostres llistes només hi ha que porcs feixistes que no tenen ni idea de política i que van fotent pallisses. no passa això a sabadell?
Només sou escòria
Re: Carta de l'MSR a El Triangle
24 set 2008
Antifa de sabadell, creo que te conozco, no eras ese que recibió dos tortas de unos sharposos apolíticos en las casetas?
Qui fa pena? el teu gos.
Sindicato Sindicat