Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Rebelarte 08
22 set 2008
La segona edició de la mostra de cinema documental i vídeo independent altermundista d' ATTAC, canvia de format, transformant-se en Rebelarte 08.
rebelarte.jpg
Un nou enfocament respecte a edicions anteriors, en les quals hem elaborat una mostra dividida en tres eixos, en els quals s'ha buscat oferir cobertura a totes les veus que treballen per a un món millor.

Els pròxims 26, 27 i 28 de setembre et convidem a gaudir d'un esdeveniment confeccionat per a mostrar diferents visions del món que ens envolta, així com denúncies socials, somnis i desitjos col·lectius, desenvolupats en diferents blocs tematics.


Bloc I · Rebel Curts

Mostra de curtmetratges d'animació, independent i experimental que mostren diferents denúncies socials, realitats quotidianes, somnis i utopies fictícies.

Bloc II · Persones Humanes

En aquest bloc es projectaran diversos videos i documentals relacionats amb els conflictes socials que deriven en persones de diferents rols i diferents parts del planeta.

Bloc III · Planeta Terra

En l'últim bloc de la mostra estarà dedicat al planeta terra; es concentraran assumptes relacionats amb als conflictes mundials quotidians: ecologia, alimentació, energies alternatives, recursos naturals, globalització econòmica, canvi climàtic, territori, guerra i alternatives.

Per a la clausura de la mostra hem preparat una sorpresa molt especial, vindrà a càrrec de l' interpretació artística de "Forn de teatre Pa'tothom" que realitzaran l'obra "Teatre Fòrum", dirigida per Jordi Forcadas, que tancarà l'esdeveniment fins a la propera edició.
Mira també:
http://rebelarte08.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rebelarte 08
22 set 2008
i per que no rebelar-te?, és que a cas els rebels són només espanyols? Es comença minoritzant una llengua i s'acaba per oblidar-la!
No us attac-eu!
Re: Rebelarte 08
22 set 2008
eip Mariona no val attac-ar-se hehehe :P

La mostra s'ha fet amb bones finalitats tot está en català, si miras la web i els programes... no s'ha minoritzat la llengua t'ho puc assegurar.

T'esperem per que ens coneguis i ho puguis comprobar per tu mateixa.

Una abraçada
Re: Rebelarte 08
22 set 2008
En el cartell sembla que es prioritza l´ús del català, trobo molt bé el fet d´utilitzar lliurement altres llengües per definir millor el concepte que es vol transmetre.
Re: Rebelarte 08
27 set 2008
where the place?
Re: Rebelarte 08
27 set 2008
Oh! I see
Sindicato Sindicat