Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Suport a Enric Duran a Mataró
19 set 2008
Avui hi hagut una concentració d'una vintena de persones davant de l'Ajuntament de Mataró en suport d'Enric Duran.
A les 8 del vespre d'aquest divendres 19 de Setembre hi hagut una concentració davant de l'Ajuntament de Mataró durant una hora en suport d'Enric Duran, el lladre dels lladres.

S'ha llegit el manifest i s'han repartit exemplars de CRISI juntament amb el manifest.

Durant tota l'estona hi hagut uns 8 policies d'uniforme i alguns secretes. Una barreja de municipals i mossos. Al final de l'acte han identificat a un parell de persones i se'ls ha multat per insults a l'autoritat. Tenien ganes de justificar el fet de ser allà, ha estat una concentració més que tranquil·la.

Vinga,

Salut i DESOBEDIÈNCIA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Suport a Enric Duran a Mataró
19 set 2008
Enric ens ha donat una gran lliçó. Sobretot a aquells que l'haviem criticat, que ens havíem ficat amb ell en el passat ("reformista", "infoesplai", etc). Quina hostia que ens ha donat als morros. I com ens la mereixiem.

Ara el què toca és donar-li màxim suport. A Barna ens hem trobat que la plaça major (Sant Jaume) estava presa per les festes de la Mercè. Putada.

Però no passa res, això no és res. Ara el que toca és tenir sortides imaginatives:

* Enric Duran al senat (i que visca l'indult)

* Enric Duran CATALÀ DE L'ANY. I que la Caixa es cagui a les calces amb el seu diari mesell el periodico dels socialistes.


I això només és el començament... MWUAHAHAHAHA. Que quan ens posem malparits se'ns acudeixen de molt xungues.....
I milers d'idees més.
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
20 set 2008
salut des de Reus.
aqui unes 50 persones ens em trovat a la plaça del mercadal.em repartit el crisi, mentre es lleigia el manifest i la policia intentaba parar la accio de solidaritat.
pero no lo han aconseguit.
solidaritat Enric
visca la lluita anticapitalista
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
20 set 2008
i que visca l'indult? sou una pandilla de pallassos
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
20 set 2008
és que aixó de "reformista" en entorns de l'EI, a voltes s'usa amb massa lleugeresa... s'ha de llegir.

el Duran aquest és un crack sens dubte, pel que ha fet i per les seves idees. el problema que tenim a sobre és reflexionar en alguna alternativa.

Enric Duran indult!
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
21 set 2008
Es maravellos de tant en tant poder llegir noticies d-aquestes encara que estigui a laltra part del mon, pero no oblideu que la lluita no nomes esta contra el sistema capital que ens envolta, el sistema penitenciari tambe te molt que perdre hi han moltes persones engarjolades diariament sense cap prova, condemnes innecesiaries, i bueno a part daixo que es el que mes proxim estic visquen, el poble tibeta esta sufrin una tortura constant que el govern maoista no a volgut difamar amb les "seves maravelloses olimpiades" lluita per casa esta molt be, pero el mon es mereix algu millor.
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
21 set 2008
El què no podem fer de cap manera es deixar que la situació es podreixi. I que aquest tio s'hagi d'esperar per tornar fins que prescrigui el pressumpte delicte. I això pot trigar molt. Idees? aquí ja s'ha dit que el presentem al senat a les legislatives (encara queda temps). L'indult pensant-ho fredament és difícil, perquè per resoldre una petició d'indult cal penediment previ, i d'això jo diria que no n'hi ha gaire precisament. Què hem de fer si no? declarar-lo "màrtir" i passar de tot?
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
22 set 2008
Enric, no vam poder anar a la concentració de Mataró però el nostre cor hi era. Endevant i força per a seguir lluitant. Tens un parell de collons. Molta gent està amb tu tip dels bancs, si volies crear debat ho has aconseguit. Cuida´t.
ÀNIMS.
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
22 set 2008
Amigo Xavi... para las legislativas españolas queda tiempo aún, pero.... ¿QUÉ TAL PARA LAS EUROPEAS?... aguantar hasta junio del 2009 no es tanto.

Ya estabamos preparando de todas formas una respuesta contundente a tanto político profesional que piensa que puede cagarse en la soberanía del pueblo (los 27 gobiernos en la de los 27 pueblos, y menos mal que una sola persona, Raymond Crotty, con su tesón anticipador, pudo salvar a los irlandeses y de rebote a todos nosotros... de momento).

Este junio del 2009 NO podemos dejar que elijan a sus amiguitos al Parlamento Europeo, porque nos lo podrían prostituir convirtiéndolo en ASAMBLEA CONSTITUYENTE para colarnos así de rebote la "Constitución Europea" liberticida que proscribe la soberanía de los pueblos.

Para el verano que viene hay que presentar un PARTIDO CIVICO, sin políticos ni cabilderos del capital, un partido que esté libre de servidumbres hacia los bancos (sin deberles nada, y sin pedirles créditos para hacer campaña) y por tanto PUEDA serle fiel a sus votantes. UN PARTIDO INSTRUMENTAL, sin carga ideológica y por tanto votable por TODOS, que tenga por programa 1) Evitar una mayoría suficiente de los partidos tradicionales que podría darles poder suficiente para convertir al parlamento recien electo en una ASAMBLEA CONSTITUYENTE PROSTITUIDA, 2) Revisar las instituciones europeas y los procesos electorales para hacerlos totalmente democráticos, y 3) En cuanto se consiga el punto 2 suficientemente organizar NUEVAS ELECCIONES democráticas donde pueda presentarse quien quiera defendiendo la ideología que prefiera, y que gane quien más apoyos REALES de la ciudadanía tenga.

Pienso que tal partido instrumental debería crearse en cada uno de los 27 paises de la Unión y que debería formar un grupo propio y compacto en la eurocámara.

Pienso que para esta ocasión hay que olvidarse del pasotismo y de la abstención, y que al contrario hay que inscribir en el censo electoral hasta los muertos... ¡y conseguir que voten!

Tras Francia y Holanda en 2005 e Irlanda en 2008... JUNIO DE 2009 ES EL ÚNICO REFERENDUM QUE NO NOS PUEDEN QUITAR.

Jubilemos a los sinvergüenzas antes de que nos quiten la soberanía al pueblo.

Enric Duran se ha ganado un puesto en la candidatura por méritos propios, ¡si señor!, y hay muchos otros luchadores que sólo esperan una oportunidad real para levantarle un brazo de honor al sistema este (¡aprovechemos que se le acumulan las crisis!, antes de que el maldito se recupere.)

Saludos, ¡y animos!

No estamos solos, siempre fuimos mayoría.
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
25 set 2008
hola a tots, jo com d'altres he reenviat als meus contactes tot el referent a Enric Duran. I entre altres a arribat a la televisió del canal T.E (terres del Ebre), els quals estan interessats a fer un programa. Es a dir si algú coneix bé la situació podria ser interessant que hi participes.
PD: contesteu el més rapit posible, gracies
Re: Suport a Enric Duran a Mataró
28 set 2008
¡¡AUPA ENRIC DURAN ¡¡
Un altre món és possible amb gent com tu.
Sindicato Sindicat