Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Rectificació link Expo 292 Cartells Maig 68
19 set 2008
EXPO 292 CARTELLS MAIG 68
Disculpes, el link correcte de l´expo és aquest:

www.geocities.com/radiopica/expo.htm

EXPO 292 CARTELLS MAIG 68
Mira també:
http://www.radiopica.net
http://www.geocities.com/radiopica

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rectificació link Expo 292 Cartells Maig 68
19 set 2008
una mica del text i en sembla una xorrada..

perque ens pensen els autors que tothom que ha lluitat abans es redueix als caragirats i als venguts, que solen ser de la mateixa extraccio?

Quanta gent que va lluitar a l'antifranquisme va perdre el tren de l'egoisme personal, es va tenir que conformar amb els pitjors treballs, quans varen passar anys a la preso i ningu s'enrecorda, quans varen rebre repressio?

perque, tant alternatius als mitjans que alguns es creuen, nomes escolteu els discursos del passat dels guanyadors, dels liders, es disfressin del que es disfressin?

algu es creu que, per exemple, la Isabel Tocino te alguna cosa que veure amb el maig del 68? (aquesta pepera deia als mitjans "nosotros que hicimos el 68")

quanta gent anonima i desconeguda va participar a l'antifranquisme, al maig frances, als moviments posteriors i anteriors... i va perdre el tren del seu "exit" economic etc?

nomes els fills de la burgesia es pensen que tots els pares i avis son, viuen i han fet com els seus, la resta continuem menjant cremades
Re: Rectificació link Expo 292 Cartells Maig 68
19 set 2008
potser que els i les d'abaix, els que ens menjem la m.. ens comencen a valorar unes i uns als altres, perque sino, a banda de continuar menjant-la, estem comdemnats a seguir el primer il·luminat que torni a passar de nou

memoria popular, memoria historica dels i de les d'abaix
Sindicat