Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Carrefour denuncia a l'Enric Duran, acció contra Carrefour
19 set 2008
Es confirma que al menys Carrefour ha denunciat a l'Enric Duran (recordem que és la segona entitat a qui menys ha expropiat: 1200€). El Periódico i La Vanguardia se'n fan ressò.

És molt increíble que una empresa com Carrefour es fiqui en un procès per només 1200€, quan les grans estafades estaven esperant que ho fes la fiscalia per estalviar-se la mala publicitat. La fiscalia va dir que no estava per protegir interessos privats sense denúncia. De totes maneres, llavors, la mala publicitat se l'ha d'endur Carrefour.

Boikot?, protestes a les portes de Carrefour? Un intensiu Yomango? Jo per mi sí, però sense embrutar el nom de Robin dels bancs, que ha fet el robatori sense violència.

Parlem-ho aquest vespre.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carrefour denuncia a l'Enric Duran, acció contra Carrefour
19 set 2008
Està ben pensat algitador; de fet m'han arribat veus que ja es vol fer alguna cosa així des de la propia campanya. Estiguem pendents de les noves informacions!

I si algú vol començar a avançar feina, podria posar-se a recopilar informació de les "bones pràctiques" de Carrefour i les que vinguin després ;>
Re: Carrefour denuncia a l'Enric Duran, acció contra Carrefour
20 set 2008
S'ha d'aprofitar el ressò mediàtic tan com es pugui. Només incloure aquests debats als pitjans de comunicaciò ja és una petita victòria. Perquè hi hagi alguna acciò primer s'ha de denunciar.
El moment és ideal. Tots els ciutadants estem pagant amb els nostres impostos els fracassos dels bancs. S'han arriscat i els governs amb els nostres diners els treiem les castanyes del foc.
El sistema financer els enriqueix i si mai falla (com ara) nosaltres els donem diners perquè no s'enfonsin i es poguin continuar enriquint en el futur.

PD.: Enric, no et conec però crec que és genial el que has fet. Només et vull dir que si t'antregues ho facis en un moment que els mitjans estiguin parlant d'algun fet relacionat amb la gran crisis que patim.
Re: Carrefour denuncia a l'Enric Duran, acció contra Carrefour
02 oct 2008
Ya no compro mas en el Carrefur!
Y lo diré a los 4 vientos.
Que se les caiga la cara de verguenza.
Sindicato Sindicat