Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Raval: Un altre hotel? No el volem! Les seves necessitats no són les nostres necessitats!!!
19 set 2008
Lluny de âreinventar Barcelonaâ?, les polítiques públiques i privades de la âBarcelona guapaâ? dutes a terme sobre el Raval als darrers 20 anys sâhan dirigit a esventrar-lo, a desinformar-ne, assetjar-ne i expulsar-ne milers de veïns i veïnes, i a prescindir de les seves necessitats bàsiques âhabitatges, espais verds, equipaments socials, treball dignesâ a fi dâestendre cap al centre de la ciutat lâaparador âdesconflictivitzatâ? i turístic en què pretenen convertir Barcelona.
La humiliant conversió dels barris de Ciutat Vella en un immens parc dâatraccions per a turistes i gent dâun status econòmic superior sâencarna en el nou hotel de la Rambla del Raval que lâalcalde âtitella del poder econòmicâ inaugurarà el divendres 26. Envoltat dâun paisatge de pobresa i mancances estructurals, i situat just davant dâon els pistolers de la burgesia assassinaren lâanarquista Salvador Seguí, âel Noi del Sucreâ? âamb les noves oficines per a CCOO i UGT, els sindicats grocs, al costatâ, lâhotel simbolitza els violents processos urbanístics, econòmics i polítics del poder per esclafar la vida, lâautoorganització popular i lâantiautoritarisme al Raval, a Barcelona i a Catalunya... amb lâobjectiu de fer-ne, de tot plegat, el negoci especulador dâuns pocs a costa de la misèria de molts.

Si vols oposar-te a la contínua presa de pèl, vine a la Rambla del Raval el primer dia de funcionament de lâhotel: porta-hi confetis, cassoles, xiulets, i protestem-hi junts.

DIVENDRES 26 A LES 7 DEL VESPRE,
AJUNTEM-NOS A LA RAMBLA DEL RAVAL!!!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa