Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : amèrica llatina
[CJC-JCPC] Llibertat pels 5!
16 set 2008
Seguim lluitant per la llibertat dels 5

Són ja 10 anys de la detenció i l'empresonament dels 5 lluitadors antiterroristes en els EEUU, des d'aquesta injustícia, no han cessat les mobilitzacions populars de solidaritat per tot el món.

Davant aquests fets el Comitè Executiu dels CJC vol seguir mostrant la seva solidaritat i fa una crida a tota la militància dels CJC i la joventut antiimperialista ha sumar-se a les convocatòries unitàries que es donaran en els pròxims dies. En concret el 12 de setembre: dia mundial per la llibertat dels 5, en tot el món es mostraran accions de solidaritat, i el 4 d'octubre, manifestació unitària estatal per la llibertat dels 5 convocada a Madrid.

El procés judicial, lluny d'emmarcar-se en el compliment del dret internacional (que tant diuen defensar els EEUU i utilitzen per a atacar a Cuba) es converteix en un procés polític no només contra els 5, sinó contra tot el poble cubà i la seva revolució. D'una forma paral·lela el terrorista Luis Posada Carrils, responsable de nombroses morts i atacs contra Cuba és alliberat i protegit pels EEUU. El que es fa cada vegada més evident és la doble rasadora de l'imperialisme i la utilització de la legislació en benefici dels seus interessos, reafirmant novament que “la seva lluita contra el terrorisme� és una lluita contra el dret a la sobirania i la dignitat dels pobles.

Per tot això, incentivar esforços militants és el mínim que podem fer. Sortir al carrer, als fronts i centres de treball i estudi, per a denunciar aquests fets, és un deure de tota la joventut que es reclami antiimperialista.

El 12 de setembre i el 4 d'octubre, continuem lluitant per la llibertat dels 5!

Comitè Executiu dels CJC.

Madrid, 6 i 7 de setembre de 2008
Mira també:
http://www.comunistes.org
http://www.cjc.es

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat