Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Programa del dia 15 de setembre de 2008
16 set 2008
<embed src="http://www.archive.org/flow/FlowPlayerLight.swf"; allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" quality="high" bgcolor="ffffff" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer"; flashvars="config={"controlBarBackgroundColor":"0x000000","loop":false,"baseURL":"http://www.archive.org/download/";,"showVolumeSlider":true,"controlBarGloss":"high","playList":[{"url":"ProgramaDelDia15DeSetembreDe2008/KoktelKontra15-09-08.mp3"}],"showPlayListButtons":true,"usePlayOverlay":false,"menuItems":[false,false,false,false,true,true,false],"initialScale":"scale","autoPlay":false,"autoBuffering":false,"showMenu":false,"showMuteVolumeButton":true,"showFullScreenButton":false}&" width="350px" height="28px">
IMG_1013.JPG
Ahir dilluns, 15 de setembre, vam tornar a començar les emissions del Koktel Kontrainformatiu. Vam comptar amb la presència del nostre company de ràdio Voltregà Pere Sanjurjo, que ens va portar i comentar música reggae.

Vam parlar de la vaga de fam d'Amadeu Casellas, que ha durat 76 dies, i de la seva situació actual amb tres persones: Josep, de la CNT de Manresa; Diana Reig, advocada, i Joan Tardà, diputat a Madrid per ERC.

Com que hi havia molt a explicar, no hi va haver temps per a més. Ens queda pendent una conversa amb la gent de La Torratxa i un comentari i valoració dels polèmics EBE (Espais de Benvinguda Educativa).
Mira també:
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/
http://paisatgedesdelafinestra.blogspot.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat