Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ja és al carrer el núm.2 de La Bicicleta (Tarragona)
15 set 2008
Ja tenim un nou número de "La Bicicleta", periòdic de comunicació popular de Tarragona.
bici2.bmp
Es tracta d'una publicació bimensual amb una tirada de 3.000 exemplars que es reparteixen gratuïtament per tota la capital del Tarragonès. Després de publicar tres números, el projecte comença a tirar endavant. De moment, el butlletí ja compta amb vuit planes, però l'assemblea que el publica pretén anar creixent a mesura que el projecte vagi madurant.

El mes de maig sortia el número 0 del butlletí. Tot i les dificultats tècniques que asseguren haver patit, l'assemblea ha continuat la tasca endegada i fruit d'aquest treball apareix aquest mes de setembre el número 2 d'aquest projecte contrainformatiu, el qual pretén ser un altaveu de la feina que els col·lectius tarragonins duen a terme. Per tal de tirar-ho endavant, l'assemblea que gestiona aquest projecte compta amb la col·laboració desinteressada dels i les militants així com de col·laboracions externes puntuals, no sols en contingut sinó en d'altres qüestions com distribució, finançament...

En aquest número 2 es poden trobar diferents reportatges com ara l'augment de la tortura amb la implantació dels mossos, la gestió local de la brigada municipal, l'entrevista a la portaveu de "salvem la platja Llarga" i articles d'opinió com el del bilingüisme .
Mira també:
http://www.periodiclabicicleta.org
http://www.periodiclabicicleta.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat