Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
sap1.JPG
sap2.JPG
sap3.JPG
sap4.JPG
Avui dia 15 de Setembre un grup de joves del poble de Sant Andreu de Palomar ha alliberat un espai al carrer Gran de Sant Andreu que porta anys abandonat.

Davant l’agressiva situació de l’especulació urbanística que es viu a Sant Andreu de Palomar i la inexistència de cap espai autogestionat, fem saber que a partir d’avui ens posem a treballar en aquest espai autònom. Individualitats i col·lectius es troben per a dur a terme activitats i esdeveniments en benefici de tots i totes.

En un món on els diners han mogut les relacions humanes i on un grup reduït s’enriqueix a costa de les necessitats bàsiques de les persones, com poden ser l’habitatge o el menjar, és fa més que necessari un projecte com aquest. Amb l’actual conjuntura de crisi econòmica, augment de l’atur i disminució del poder adquisitiu, ara més que mai l’organització de les persones i la creació de vincles de diferents lluites són necessàries per invertir l’ordre en el que vivim.
Per tant, volem un espai on els veïns i veïnes es puguin trobar, on les activitats per conscienciar i per enriquir-nos personalment i col·lectiva siguin el nostre objectiu i que contribueixi en la mesura de les nostres modestes possibilitats a la creació d’un moviment subversiu contra el capitalisme i el patriarcat.

Amb aquesta ocupació alliberem un espai per totes les persones, un espai lliure de les lleis del capital, d’opressions nacionals, sense discriminació de gènere i sense racisme.

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Última hora: desallotjament il·legal i impunitat policial
15 set 2008
A dia d'avui, dilluns 15 de setembre a les 13:20,us informem que:

·El centre social okupat aquesta matiada a Sant Andreu ha estat desallotjat de manera il·legal (sense ordre judicial), amb violència i total impunitat policial.

·Aquest matí a quarts d'una, s'hi ha presentat el propietari de l'immoble acompanyat de 8 obrers i una furgoneta plena d'eines. Tot seguit ha arribat un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra i un altre de policia secreta.
El propietari i alhora els manobres han començat a forçar les portes d'accés a la casa, amb actitut molt violenta. Els Mossos d'Esquadra, empenyent la gent concentrada que hi oposava resistència, i protegint els obrers, han donat la cobertura idònia perquè el desallotjament il·legal tingués lloc.

·Davant aquests fets, que no són aïllats sinó procediments habituals utilitzats de forma creixent en els últims anys, quan s'alliberen espais(amenaces, violència, impunitat policial,etc), els i les joves de Sant Andreu que avui hem estat desallotjades il·legalment no perdem pas les forces. Al contrari, ara encara tenim més motius per lluitar contra l'especulació urbanística i a favor d'espais col·lectius fora de les lleis del mercat, on les relacions humanes hi prevalguin i siguin lliures.

PER TOT AIXÒ NO PARAREM FINS A ACONSEGUIR-HO!

Joves desallotjades de Sant Andreu de Palomar
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
ànims, gent!
que sant andreu necessita aquest espai!!
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
Com es pot considerar il·legal un desallotjament?? ara si que ens interesa les lleis de l'estat que en beneficien?? va nens madureu!!
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
sobre todo tened cuidado con la gente que no ocupa y hace de sociopsicoantropo de las ocupaciones, su apoyo no es mas que el apoyarse pesado en lo que haceis.

FUEGO AL MACBA Y AL CCCB
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
ara que ja coneixem el propietari, proposo algun tipus d'accio per a que no dormi tranquil almenys tres o quatre nits...seria una manera d'evitar futurs desallotjaments com aquest
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
No se quin futur té pensat l'ajuntament pel nostres districte, però, sens dubte, lokupació no té cabuda.

Anims a totes! Està clar que això no fa més que donar-nos una gran dossis de ganes per seguir lluitant!

Sant Andreu necessita aquest espai!
Re: Okupació a Sant Andreu
15 set 2008
Què això no us aturi les ganes de canviar el món!

UN DESALLOTJAMENT, UNA ALTRA OKUPACIÓ!
Re: Okupació a Sant Andreu
16 set 2008
El lloc esta ple de merda, aixi no l'haureu de decorar, ja esta al vostre gust.
Re: Okupació a Sant Andreu
16 set 2008
Els okupes mengen carn humana!

Amb la sang d´en Lio podem pintar les parets de l´espai okupat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more