Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Dessallotjament amb goril·les armats a Les Corts
13 set 2008
El passat dissabte 6 de setembre a la nit, un grup de joves vam entrar a un edifici abandonat, situat al carrer Benavent número 25 (al costat del Camp Nou), amb la intenció de rehabilitar-lo i aconseguir una vivenda digna.
    L'okupació es va realitzar amb tranquilitat, sense cap problema. L'endemà, poc abans de l'hora de dinar, van arribar els Mossos d'Esquadra i tot seguia el procés normal d'una okupació. Això fins que es va presentar el suposat administrador de la finca, que va començar a donar patades a la porta per intentar obrir-la. En veure que no podia, va trucar per telèfon i va marxar.
    Al cap d'un parell d'hores va tornar, aquest cop, però, acompanyat per una dotzena de goril·les armats amb malls de ferro i d'altres armes contundents. Van rebentar la porta a cops de mall i van entrar a l'interior de l'edifici, fent-nos fora amb amenaces i cops. La seva actuació, a més, no és va limitar a amenaçar la gent que hi havia a l'interior de la casa, sinó que també va haver-hi enfrontaments amb la gent que hi havia al carrer, que observava amb por i indignació la seva actuació.
    Quan ja ens trobaven fora de la casa, va arribar la policia (Mossos d'Esquadra i Guardia Urbana), que es va limitar a fer fora la gent del carrer i va permetre que el grup de goril·les marxés amb total impunitat.

    Cal remarcar que la seva actuació va ser molt organitzada: tenien les feines distribuïdes, complien perfectament les ordres que els donava el propietari i gran part d'ells van desparèixer en el moment en què la policia arribava a la porta de la casa.

Per molt que policia, jutges, propietaris i goril·les armats intentin aturar-nos, seguirem okupant ara i sempre.

OKUPA I INSISTEIX!!

Grup de Joves Sense Sostre

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dessallotjament amb goril·les armats a Les Corts
13 set 2008
teniu fotos dels gori·les? del propietari o administrador?
DENUNCIAEU-LOS, vosaltres erau els moradors legals! ells no podien entrar allà i menys tirar a terra la porta! Si els voleu putejar pregunteu a un advocat especialitzat en casos d'aquests i "palante"!
OKUPAC�Ó ÉS RESISTÈNCIA!
Re: Dessallotjament amb goril·les armats a Les Corts
13 set 2008
Tot està fatal i a Les Corts encara més...els goriles armats no debien ser més que mossos amb l'uniforme reserva, fills de puta!

tot el nostre suport i a seguir-ho intentant, que no se'n surtin amb la seva!

okupa i resisteix!
Re: Dessallotjament amb goril·les armats a Les Corts
13 set 2008
Això és pot denunciar però calen probes.
Sindicato Sindicat