Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat de la Joventut Comunista davant l'agressió feixista
10 set 2008
cjc2.jpg
La Joventut Comunista de Catalunya vol expressar el seu rebuig, una vegada més, davant els reiteratius atacs que de forma simbòlica o d'agressió física provoquen grups organitzats d'ideologia feixista. L'últim d'aquests es produí a la ciutat de Barcelona el passat dissabte 7 de setembre amb l'agreujant d'una persona ferida greu.

Considerem que l'administració pública ha de reaccionar contundentment, bloquejant qualsevol mena d'activitat d'aquests grups, desarticulant les seves organitzacions i prohibint qualsevol tipus de manifestació de caràcter filo-nacionalsocialista. Entenem que no es pot ser transigent amb aquells col•lectius que fomenten l'odi al desconegut, la xenofòbia, la guerra per la guerra o la superioritat d'una "raça" vers una altra.

Exigim al Govern de la Generalitat que articuli una resposta efectiva cap a la cada vegada major presència d'aquestes bandes, en comptes de discriminar i criminalitzar aquelles organitzacions i moviments socials que enfoquen la seva activitat d'acord amb uns objectius d'emancipació de les classes populars, millorant-ne així les condicions de vida i la dignitat de les persones i el poble.

Considerem que és necessària una resposta unitària que en una sola veu expressi el rebuig i la incorformitat front aquest tipus d'organitzacions per part del jovent i dels moviments socials de Catalunya. Emplacem així al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya a dirigir un procés basat en l'unitat d'acció del moviment associatiu juvenil per lluitar vers aquelles organitzacions que directament o indirectament fan apologia del feixisme a casa nostra.

Per tot això expressat, recolzem la concentració antifeixista del 10 de setembre a les 18:30 a Plaça Sant Jaume de Barcelona.


CJC- Joventut Comunista de Catalunya
Mira també:
http://www.joventutcomunista.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la Joventut Comunista davant l'agressió feixista
10 set 2008
el logotip una mica gran no ?
Re: Comunicat de la Joventut Comunista davant l'agressió feixista
10 set 2008
para ser de quien es el comunicado
yo diria que una mica pequeño.
lo raro es que no sea el logotipo todo el comunicado
y una frase debajo que diga
NOSOTROS LUCHAMOS CONTRA LOS NAZIS
Re: Comunicat de la Joventut Comunista davant l'agressió feixista
10 set 2008
Feu molta pena els reforms. Penseu "lluitar" contra el feixisme des del Consell Nacional de la Joventut?? hahahaha. En quin mon viviu? Al feixisme s'el combat amb plataformes antifeixistes unitàries; clar que vosaltres a això hi us hi oposeu...

Sou uns buròcrates institucionalitzats.
Re: Comunicat de la Joventut Comunista davant l'agressió feixista
10 set 2008
1.He pujat jo la noticia i el logo és el primer que he trobat buscant al google.

2.Si volem exigir que les institucions catalanes fassin front al feixisme, és evident que el CNJC pot jugar un paper important. Paper que no nega el paper que puguin jugar altres marcs unitaris.

3.Mai la Joventut Comunista s'ha negat a participar en cap marc unitari, al contrari, ha intentat sempre superar les divisions del moviment juvenil.

4.Dit això, cal tenir en compte que al CNJC hi ha associacions del moviment del lleure (esplais, casals de joves, etc) que són les associacions amb més joves de Catalunya. Plantejar qualsevol procés revolucionari d'esquenes al moviment del lleure és una barbaritat, a més que aquest constitueix un dels principals fets diferencials de la joventut catalana.

salut i espero que hi hagi gent a la concentració.
Sindicato Sindicat