Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Ha sortit el número 100 del periòdic "Catalunya" de la CGT
09 set 2008
www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
exterior_petitcat1001.jpg
Portadapetita_cat100.jpg
Continguts:

Pòsters:
-La piràmide del capitalismeâ?, de Manolito Rastaman.
-âLlegiu el Catalunyaâ?, de Carles Fontseré.

Portada
âLes paraules tenen amoâ?. Muntatge de Patrícia Carles.

Editorial
Al âCatalunyaâ li queden quatre dies...

Reportatge
De la contrainformació al periodisme ciutadà; Algunes alternatives a la crisi dels mitjans de comunicació tradicionals; 100 motius dâalegria i esperança; âCatalunya?, una experiència periodística; Qui és qui âsi u no és ningú- al âCatalunyaâ de la CGT; Exposició al Palau Robert; âCatalunyaâ, anarcosindicalsime dâavui per al segle XXI; Cent; Cent? No nâhi ha prou; Cent números fotent la pallisa... al capital; 100 genocidis cada dia. Exterminis en nom del progrés; Què hi ha darrere dâaquests cent números?; Cent; El cent del âCatalunyaâ.

Treball-Economia
Pirelli vol eliminar un terç de la plantilla a Manresa; Concentració a Groundforce; Icart SA acomiada 8 treballadors; Entrevista a Josep Lluís Alcázar, Federació dâEnsenyament de la CGT de Catalunya: âTanta escola privada genera una fractura socialâ?; El cent és un número rodó com Peiró; CGT, pel canvi rotund en la política energètica de lâautomoció; El Tractat de Lisboa i el Referèndum irlandès; Roca vol acomiadar 398 treballadors; Els treballadors de Roca no som com mules de càrrega; Ãmplia conflictivitat a Renfe i Adif; Treballar no realitza les persones; La direcció de BCNonwovens incrementa la pressió contra CGT; Desconvocades les mobilitzacions a Unipost després dâ11 dies de vaga; Telefònica: nou conveni, nova decepció; ACC Spain: rep ajudes milionàries de la Generalitat i ara vol tancar; Contra els guetos per als alumnes nouvinguts a Reus i a Vic; Mobilitzacions de la plantilla de lâescola municipal Món Petit dâAbrera; Nova sanció a Parcs i Jardins de Barcelona per contracte en frau de llei; La cara dura dels 25 anys de lâICS.

La Tramuntana. Tema del mes
Allau dâacomiadaments; El traspàs de la Inspecció de Treball a Catalunya.

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Manel Márquez, del projecte Kaos en la Red: âEl nostre objectiu és donar al paraula a la gentâ?.

La Tramuntana
Conclusions de les Jornades sobre Precarietats i Migracions; Edició de xapes de la CGT de Catalunya; Curs de formació sobre contractació i precaritat; Cursos de formació del CELS; Es porta a terme a Reus el curs de formació sobre la Llei dâIgualtat i Negociació Col·lectiva; Curs gratuït sobre Filosofia de la Pau de la càtedra de la Unesco a la Universitat Pompeu Fabra.

Sense fronteres
LâEstat és el vuitè exportador dâarmes del món; CEAS Sàhara condemna novament els acords militas espanyols amb el Marroc.

Social
Cent; âLâAmadeu sortirà lliure o amb els peus per davantâ; âSeâm nega la llibertat perquè no sóc submís al sistema penalâ; Per lâabsolució del Jona; Cent: felicitas i feina per fer; LâEstat indemnitza Pilar Vaquerizo, vídua de Francisco Granado; Tanquem lâaixeta a lâespeculació: ni Pla Caufec ni transvasaments; Les tecnologies de la informació i la comunicació i lâacció sindical; Catalunya diu no als transgènics; Tanquem les Nuclears exigeix una informaió rigorosa i no controlada per les multinacionals nuclears de lâimpacte de la fuita dâAscó entre població i medi ambient.

Dinamita de cervell
Lucía Sánchez Saornil, dona lliure; El cent del âCatalunyaâ, ni esparracats ni muts; 100 són/som molts; Cent: reflexió sobre la resistència cultural; Allò que fa convenionals els mèdia no convencionals; âDo centâ; El paper de la contrainformació; Dâací a 9 i 5 en farem 100 de cada; Compromís comunicatiu per enfortir la xarxa; âEl català, llengua comunaâ; El tropicalisme a lâEscala i Ampúries de 1970; Publicació sobre economia social, economia ecològica; En marxa lâAgenda Llibertària; Butlletí informatiu sobre treball i migració a lâEstat espanyol; Pel·lícules: âGoodbye Americaâ?, âItâs a free worldâ?, âLe fond de lâair est rougeâ?, âSacco y Vanzettiâ?; Pàgines web: CELS i Traficantes de Sueños; Llibres âLa primera dècada de lluita antinuclear a Catalunyaâ? i â?Solidaridad Obrera y el periodismo de raíz ácrataâ?; Revistes âNotícia Confederalâ?, âLa Bicicletaâ?, âDiguem-hoâ? i âLe Chat Noirâ?.

Entrevista
Dídac Salau, membre del Col·lectiu Catalunya: âEstimar un ideal és com construir un món nouâ?.

Articles d'opinió
Noam Chomsky, Bruno Baltueña, Pau Juvillà, Ricard Vilaregut, Josep Maria Yago; Miquel-Dídac Piñero, Blanca Rivas, Joan-Tomàs Sabaté, Jaume Fortuño, Mariona Parra, Josep Manel Busqueta, Laia Alsina, Laia Altarriba, David Fernández, Octavio Alberola, Ferran Aisa, Moisès Rial, David García Aristegui; Elsud.org, Pep Cara, Vicent Martínez, Ferran Aisa, Josep Estivill i Jordi Martí Font.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat