Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
cartell pròximes convocatòries Amadeu Casellas
05 set 2008
DISSABTE 6 DE SETEMBRE A LES 11H

Caminada solidària a l’hospital penitenciari de terrassa.(estació de Renfe parada del centre)
llibertat_Amadeu_4set_v2_petit.JPG
Llibertat_amadeu_vertical_sensetext.pdf
Llibertat_amadeu_vertical_sensetext.pdf (2,65 MiB)
Amadeu Casellas és d’ Olot i porta 22 anys empresonat, complint diverses condemnes derivades d’atracaments a entitats bancàries realitzats per tal de donar suport econòmic a les vagues de treballadors/es que sacsejaren Catalunya al llarg de la dècada dels anys 70.

Actualment, l’Amadeu ja ha complert més de 3/4 parts de les seves condemnes, 22 anys en total, superant els 20 anys d’empresonament que era el límit màxim establert en l’antic codi penal. Així doncs, legalment compleix totes les condicions necessàries perquè li atorguin un 3er grau penitenciari, l’excarceració i la llibertat.

Però l’Amadeu segueix tancat a la presó, i cansat de falses promeses de l’administració penitenciària, el 12 d’abril d’enguany va iniciar una vaga de fam exigint que li fossin respectats els seus drets i obtenir així la llibertat.

Un cop més, el compromís per part de les autoritats penitenciàries a estudiar el seu cas i atendre les seves demandes el portaren a aturar la vaga per, més tard, davant l’incompliment del compromís assumit des d’Institucions Penitenciàries, reiniciar la vaga el passat 22 de juny. Fins a dia d’avui segueix lluitant per la seva llibertat fins a les últimes conseqüències. Llibertat o mort.

Perquè darrera els murs de les presons es cometen tota mena d’abusos i tortures per part de les institucions penitenciàries, amb la permissivitat i complicitat dels jutjats de vigilància,i amb la ceguesa, cinisme i hipocresia a què ens tenen acostumats els polítics, justícia i els mitjans de comunicació.

A dia d’avui Amadeu es troba al pavelló penitenciari de l’hospital de Terrassa, i porta 74 dies en vaga de fam. Ha deixat de prendre glucosa i ara només pren una mica d’aigua amb sucre.

És per això que les mostres de suport s’extenen arreu del territori i és més necessari que mai que ho segueixin fent.

solidaritat presxs en lluita!
llibertat amadeu ja!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: cartell pròximes convocatòries Amadeu Casellas
05 set 2008
com ha anat la concentració d'avui? que ha dit el jutge de vigilància penitenciària?
Re: cartell pròximes convocatòries Amadeu Casellas
06 set 2008
pot ser que hagi sortit ja de la presó?

he sentit quelcom per tv3, la seva...
Sindicat Terrassa