Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
11set_MDT_girona_WEB.jpg
Acte organitzat per l'MDT en el marc de la jornada de lluita de l'11 de setembre

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
Però l´MDT encara existeix????
I ho diu un que no té cap anim d´ofendre ni es cap intoxicador ni de cap grup, però es veritat. Quan jo era petit l´MDT tenía molta fama, es veien murals i enganxines pertot arreu. Igual feia 12 anys que no en sabia res, la presencia al carrer el forma de propaganda serà de qualsevol menys d´ells.
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
Ara l'MDT diu que no recolzarà la convocatòria de la PDD-autonomista per al 7 de setembre. Després de fer fora els independentistes i vendre-la als partits, d'aliar-se amb personatges com la Mònica Sabata i omplir Indymedia i e-noticies de falsedats i mentides injurioses, ara la barraqueta o li agrada.

Però a, més: qui ha convidat l'MDT a l'acte de la PDD de la Sabata per al 7 de setembre???? Ningú!!! Llavors perquè fan un comnicat del Politburó per dir que no hi van. Ahhhh! Ara cauen les màscares. Tota aquella parafernàlia de la renovació dels estatuts de la PDD, de qui té dret a vot, de les inscripcions d´'una trentena de persones a l'últim moment, tot aquell discurs que les entitats, i la societat civil i els nuclis de la PDD locals... tot era mwentida, com sempre! A la pràctica era i és una infiltració i una entrada a matadegolla del clan de psicòpates de l'MDT!!!!
Molt bé!!! La PDD dividida, la meitat autonomista venuda a la propaganda i legitimació dels partits, l'altra de la PDD meitat perduda a mercès de Sobirania i Progrés i l?MDT que no li sembla bé tota la pesca: i han estat ells qui l'han fet petar. Ben bé que només serveixen per dividir i crear mala maror.
Ja veurem com acaben les CUP amb aquest a la direcció!!!

Llegiu:


LâMDT no sâadhereix a lâacte de la PDD del dia 7 de setembre i reclama fer un pas endavant
El Moviment de Defensa de la Terra (MDT) acaba de fer públic un comunicat on assenyala que no sâadhereix a lâacte organitzat per la Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) a Barcelona el dia 7 de setembre vinent perquè considera que, tot i la defensa genèrica del dret de decidir que sâhi fa, es manté en una vella dinàmica de âpeix al coveâ? ja superada, com ho és la via dels Estatuts dâautonomia, que la PDD mateixa assegura que ja està depassada.
LâMDT és del parer que ja no es pot continuar amb les ambigüitats de limitar-se a demanar simplement âun bon finançamentâ?, o a defensar com a referent democràtic un Estatut dâAutonomia que està mancat de suport popular i de legitimitat nacional.

LâMDT reclama, en la declaració recent del seu Comitè Nacional, que es faci un pas endavant i que la dinàmica de la PDD superi el discurs excessivament pendent dels estaments institucionals i es fonamenti, dâuna banda, en el debat obert entorn de les formes de govern necessàries per a la superació dels Estatuts; i dâaltra banda, en lâorganització dâestructures territorials autònomes de les institucions.Declaració del Comitè Nacional de l'MDT


Cal passar a lâofensiva. Fem realitat lâexercici del dret de decidir

La reclamació del dret de decidir és cada dia un objectiu assumit per una part més important de la societat catalana. Un cop sâha fet també més i més clara la necessitat dâunitat en defensa dâaquest dret, i la voluntat de defensar la lliure determinació de la nació catalana contra tota mena de restriccions i exaccions, considerem que el conjunt del poble català i les seves organitzacions més representatives en la defensa dels drets nacionals, haurien de fer, a partir dâaquest 11 de setembre vinent, un pas endavant tot passant a fer realitat el dret de decidir, traduint així els principis generals al terreny de la política efectiva.

Per això, assumint la nostra responsabilitat en aquest aspecte de la conjuntura política actual, i concebent la nostra reflexió dins la lògica política de la defensa del Dret de Decidir pròpia de la PDD i de les entitats que coordina, proposem al conjunt de les organitzacions, entitats i partits defensors dâaquest dret col·lectiu la dinamització "dâuna nova embranzida per a lâexercici efectiu del dret de decidir, a partir dâuns primers compromisos com els següents:

1- La denúncia explícita de la via dels Estatuts dâAutonomia com un camí sense sortida i obsolet. I la necessitat de desenvolupar noves sortides polítiques a aquest atzucac.

2- El compromís per a la promoció de consultes populars sobre qüestions que afecten la nostra vida col·lectiva en diferents àmbits i continguts (social, econòmic, cultural, polític, de determinació nacional etc.) en les diferents institucions arreu dels Països Catalans (consells municipals, consells comarcals, parlaments regionals, etc.), com a via per al desplegament social del dret dâautodeterminació.

3- El compromís per a la dinamització dâuna crida a la comunitat internacional perquè proveeixi garanties per al respecte a les diferents expressions de la nostra voluntat col·lectiva.

4 â El compromís per la creació i la potenciació de nuclis territorials de la PDD, dâacord amb la rellevància que han adquirit amb els nous estatuts aprovats per la plataforma el passat 15 de juny. La territorialització arreu dels Països Catalans és imprescindible si es vol crear un veritables Moviment Popular per lâAutodeterminació capaç de prendre la iniciativa i anar més enllà dels interessos dels partits del sistema.

5- La promoció arreu del país de debats públics i generalitzats entorn" de la forma de govern de què ens hem de dotar davant el fracàs de les autonomies. En aquests debats lâMDT defensarà la República independent dels Països Catalans, com a opció més vàlida per a la conjuntura actual i més representativa dels interessos populars, entenent que, per a lâMDT, el dret a decidir implica també el dret de les classes populars catalanes a decidir sobre quines són les prioritats i les finalitats de lâactivitat econòmica.

Fem, doncs, una crida al conjunt de les organitzacions sobiranistes i independentistes, i a totes les persones i col·lectius respectuosos dels drets democràtics individuals i col·lectius, perquè a partir dâaquest 11 de setembre endeguin una nova etapa que ens permeti començar el camí per a fer efectiu lâexercici del dret de decidir.

PROU RESTRICCIONS, PROU RENÃNCIES !

ARA DECIDIM !

Comitè Nacional del Moviment de Defensa de la Terra

Països Catalans, 24 dâagost del 2008
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
tu tiu ets un paranoic de la vida, deixa d'intoxicar i dir tonteries per internet.

Amunt els que lluiten per l'autodeterminacio i la justicia social!!
Avall els que critiquen per criticar i per sectarisme!!

salut i feina!
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
dissolució d'Endavant i del MDT ja! prou sectarismes! i AMUNT LA CUP com a única organització nacional.
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
dissolució d'endavant? tu ets ruc noi!

precisament els qui han promogut (i ho seguiràn fent) el desplegament d'estructura sense pretensió de tenir-ho tot sota el seu control. no com la MDT on es va a "tot pel partit". grups com l'mdt ens fan assemblarnos a ICV i ERC i trenquen amb la dinàmica de construcció horitzontal del moviment.
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
endavant no te la pretenmsio de tenir-ho tot sota el seu control??? crec que en aquest sentit es gairebe pitjor que l'MDT....
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
04 set 2008
Les CUP´s com a unica organització nacional?? Quan són una tapadera organitzada pels Maulets per a poder entrar en el joc i el circ de la politica, quan no sería d´extranyar que haguessin sigut finançades per Convergència per a debilitar als botiflers d´Esquerra en molts ajuntaments. El que són les CUP ja ho sabem i el que són els sectaris de l´MDT no cal ni dir-ho, autentica basura anti-unitària que volen el monopoli de l´independentisme d´esquerres.
Endavant si es la unica alternativa que pot crear i no com els altres que nomès són uns aprenents de ERC.
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
05 set 2008
ep deixeu estar aquest joc

per favor no entreu en aquesta mena de desqualificacions i provocacions, tothom té la seva opinió del que passa però emmerdar per aquí no afavoreix ningú
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
05 set 2008
cuanto poli y yo que viejo...

visca l'EI i Visca la CUP!
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
05 set 2008
l'MDT ha dit per activa i passiva que quan Endavant en vulgui parlar abandonava les sigles per bastir l'organització de masses que necessita l'esquerra independentista, units som més forts (mireu el SEPC), quan us n'adonareu?
Re: Acte MDT Girona -8 de setembre
05 set 2008
El que té el SEPC (antic BEI) es un munt de subvencions dels pressupostos general per la cara que fa por.
Si l´esquerra independentista no està unida es per culpa de la gent d´Endavant que per rancúnies i per envejes a la CUP estàn destrossant tot possible dialeg, apart de injuries molt greus com les que jo he sentit per part de gent de endavant contra altres formacions.
Sindicat