Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder : criminalització i repressió : ecologia : especulació i okupació
[esplugues] 9setembre :: 1er judici de la temporada de tardor
04 set 2008
W_8 accions 20 amig08.jpg
EL PROPER DIMARTS 9 SETEMBRE
7:30h (matí) concentrACCIÓ a la plaça de l'ajuntament d'esplugues
(porta el teu domàs o pancarta)
11h: concentració a jutjats d'esplugues

El dimarts 9 de setembre té lloc el judici a 8 persones que vam realitzar una acció de protesta a les obres del pla Caufec el passat mes de maig. Ens acusen de resistència, desordres públics, coaccions i danys per haver-nos encadenat a 2 bidons de ciments i 2 màquines excavadores mentre denunciàvem la destrucció de la muntanya de sant Pere Màrtir a Esplugues de Llobregat. A més, la promotora Sacresa que pretén guanyar més de 100.000 milions de pessetes ens vol cobrar una responsabilitat civil d'uns quants milers d'euros.


Les 8 persones vam ser detingudes i vam haver de passar més de 24 hores engarjolades a la comissaria d'Esplugues. També vam haver de passar per l'ambulatori a causa de la violència amb la que van ens van desallotjar els Mossos d'Esquadra i el centre mèdic que ens va atendre ha denunciat als agents per les agressions rebudes aquell dia.

Noticia del dia a http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=382

Més informació:
www.noalplacaufec.net :: paremoselcaufec ARROBA rusc.net :: telf 685 269 787

I no és l'únic judici que ens espera per denunciar l'especulació urbanística i la corrupció política a Esplugues. Unes 60 persones esperem els judicis per més de 200 causes judicials fruit de les diferents accions de protesta dels darrers 4 anys. Aquest mes de setembre encara ens veurem a jutjats els dies 23 i 30 de setembre pel mateix tipus d'accions.


Més info sobre el tema:
Ens preocupa… la lluita contra el pla caufec
http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=394

17 anys després d'iniciar la lluita contra un megaprojecte urbanístic que avui dia ja està destrossant i cimentant la muntanya de Sant Pere Màrtir, un gran grup de persones espera el càstig per les seves accions de conscienciació i denuncia. La mateixa desproporció que significa l'anomenat Pla Caufec-Porta BCN a Esplugues de Llobregat és aplicada a qui s'oposa a ell.

Descarrega't el dossier de les 194 causes a http://www.moviments.net/noalplacaufec/documentacio/ens%20preocupa/full%



I ho explicarem millor el proper dilluns 8 setembre en el marc de les XI festes alternatives de bellvitge a l'stand sociocultural (al costat de la biblioteca) a partir de les 19.15h. T'esperem. [CARTELL ADJUNT]


---
aturem el pla caufec, encara no s'ha fet!
www.noalplacaufec.net
paremoselcaufec ARROBA rusc.net
telf 685 269 787
w_xerrada a bellvitge 8set08.jpg
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat