Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Solidaritat amb Amadeu Caselles des de Mèxic
30 ago 2008
Dins de l'acte en solidaritat amb els presos d'Atenco que s'ha cel.lebrat avui a San Cristobal de las Casas, Chiapes, Mèxic, també s'ha tingut present l'Amadeu i s'ha recordat també la seva lluita.
mantaAtenco.jpg

Avuí 30 d'Agost,"la Otra Jovel" ha organitzat a Sant Cristobal de las Casas, Chiapes Mèxic,una jornada de lluita en sol.lidaritat amb els presos i preses d'Atenco, els quals han sigut sentenciats a condemnes d'entre 31 i 45 anys de presó i multes desorbitades. El company Ignacio de Valle, que ja compleix condemna per altres falses acusacions pels fets succeïts a Atenco y Texcoco els dies 3 i 4 de maig del 2006, ha sigut condemnat a un total de 112 anys al sumar els 45 anys d'aquesta condemna amb els 67 que ja cumpleix en un penal de màxima seguretat.
Dins d'aquest dia informatiu s'han repartit octavetes i s'ha anat explicant la situació en què es troba el company Amadeu Caselles. També s'ha repartit l'entrevista que la Haine li va fer el passat 19 d'agost.
llibertatAmadeu.jpg

entrevistaAmadeu.jpg

Els companys Zapallasos han teatralitzat una obra en suport amb tots els presos i preses polítics/es, s'ha fet un petit recital de poesia, s'han llegit diversos comunicats i s'ha muntat una carpa informativa.
zapallasos.jpg

Veiem com les presons o centres de reincerció social, com aquí s'anomenen, no son més que centres de tortura i repressió i que per res tenen cap intenció de reinserir ningú a la "societat".
Igualment veiem com a qualsevol lloc del món els governs i policies duen a terme polítiques d'extermini d'aquells que lluiten per a una vida més digna.
zapamanta.jpg

performance.jpg

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa