Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sabotatge a Molins de Rei en solidaritat amb el pres anarquista Amadeu Casellas
27 ago 2008
La nit del passat dilluns 25 d'agost vam interrompre el tràfic de la línia ferroviària de RENFE en un punt proper a l'estació de Molins de Rei, amb la intenció de trencar el silenci en torn a la greu situació que actualment atravessa el pres anarquista Amadeu Caselles, de la qual les autoritats catalanes en son les màximes responsables. El sabotatge va consistir en provocar una fallada elèctrica llançant un cable metàl·lic sobre la catenària, deixant en el lloc del tall una octaveta reclamant la llibertat del company pres.

Fem nostra la ràbia de l'Amadeu davant els abusos que porta patint més de 20 anys i que l'han forçat a mantenir una vaga de fam extrema que li torni la seva llibertat. Davant la gravetat dels fets, demanem a tots els grups del moviment llibertari que es responsabilitzin del que esta passant i aquests dies fagin tot el possible per a respondre desde el carrer als criminals de despatx que volen enfonsar-li la vida al nostre company. Ningu ens regalarà res, tant sol la nostra lluita i esforç poden tornar l'Amadeu a casa.

LLIBERTAT PER AMADEU CASELLAS RAMÓN
LLIBERTAT PER JOAQUIN, RAFA, ZIGOR, LAURA, DIEGO I TOTS/ES ELS/LES REVOLUCIONARIS/ES PRESOS/ES
NO ESTEU SOLS

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sabotatge a Molins de Rei en solidaritat amb el pres anarquista Amadeu Casellas
27 ago 2008
Castellano
La noche del pasado lunes 25 de agosto saboteamos el trafico de la linea ferroviaria de RENFE en un punto cercano al municipio de Molins de Rei, con la intención de romper el silencio en torno a la grave situacion que está atravesando el preso anarquista Amadeu Casellas, de la cual las autoridades catalanas son las máximas responsables. El sabotaje consistió en provocar un fallo eléctrico arrojando un cable metálico sobre la catenaria, dejando en el lugar del corte una octavilla reclamando la libertad del compañero preso.

Sentimos nuestra la rabia de Amadeu ante los abusos que lleva sufriendo más de 20 años y que le han forzado a mantener una huelga de hambre extrema para recuperar su libertad. Ante la gravedad de los hechos, pedimos a todos los grupos del movimiento libertario que se responsabilizen de lo que esta pasando y estos días hagan lo posible para responder desde la calle a los criminales de despacho que pretenden hundirle la vida a nuestro compañero. Nadie nos va a regalar nada, sólo nuestra lucha y esfuerzo pueden traer a Amadeu de vuelta a casa.

LIBEREMOS A AMADEU.
LIBEREMOS A JOAQUIN, RAFA, ZIGOR, LAURA, DIEGO Y TODOS/AS LOS/AS DEMÃ?S REVOLUCIONARIOS/AS PRESOS/AS
NO ESTÃ?IS SOLOS
Sindicato Sindicat