Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Xerrades: Marxisme, lluita de classes i crisis capitalistes
26 ago 2008
GIRONA - 13 de setembre a les 19:00h. al Centre Cultural La Mercè
LA BISBAL – 14 de setembre a les 19:00h. al Casal Independentista Estel Roig

Des d'Endavant us convidem a les xerrades que sota el títol "Marxisme, lluita de classes i crisis capitalistes" farem els dies 13 i 14 de setembre a Girona i a La Bisbal d'Empordà respectivament, aquesta última amb la col·laboració del Casal Independentista Estel Roig. Aquestes xerrades estan emmarcades en la campanya "El capitalisme ens fa precàries" iniciada el juny passat.

L'acte comptarà amb les intervencions d'Iñaki Gil de San Vicente i de Gonçal Bravo. Iñaki Gil de San Vicente és sociòleg, teòric marxista i militant de l'Esquerra Abertzale, i durant l'última treva a Euskal Herria, va fer les funcions de representant internacional de Batasuna. Escriu amb freqüència al diari Gara i a diversos portals virtuals com ara rebelion.org o lahaine.org. Farà una aproximació a l'estat actual de la lluita de classes i les lluites populars a diversos indrets del món, en el context de la precarietat creixent que provoca l'actual crisi econòmica. La davallada de l'afiliació sindical, la catàstrofe medioambiental o el paper de les lluites d'alliberament nacional seran algun dels temes que tractarà.
xerrada130908internet2.gif
També comptarem amb la intervenció de Gonçal Bravo, que és el Coordinador General de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), que ens parlarà de l'estat actual de les lluites obreres als Països Catalans i de la feina i el projectes que s'estan duent a terme des del sindicat. Ens explicarà, a més, la visió del sindicat sobre l'actual situació de recessió econòmica.

Des d'Endavant entenem que ara més que mai és imprescindible que es creïn espais de formació, reflexió i debat entorn a l'actual crisi econòmica, i a les possibles alternatives a l'ofensiva neoliberal, que potencia reformes com ara la directiva de les 65 hores o la directiva de retorn. Per tant us animem a assistir a la xerrada i a participar activament del debat posterior, així com a fer la difusió que creieu oportuna de l'acte.


Per més informació de la campanya podeu visitar el nostre bloc: endavantgirona.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat