Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
El dia 24 d'agost del 2001 la nostre companya i amiga, Laura Riera va ser segrestada per l’estat, i d’això ja fa set anys.
Durant tots aquets anys ha estat en distintes presons espanyoles Alcalà-Meco, Soto del Real, Valdemoro, Badajoz, Murcia, Picassent, i ara la tenim a Catalunya (Wad-Ras a Barcelona), des que Diego (Can Brians, Martorell) i ella van decidir ser pares, tenint en Dídac que aquest agost ha fet un any (felicitats a tots tres).

Laura com la resta de preses polítiques, ha estat separada del seu entorn, en presons allunyades de la seva llar en alguns moments a més de 600 km, en un règim d’aïllament que ha perdurat tot el temps que porta presa, dispersada i traslladada contínuament... amb tots els problemes què comporta per a ella, les familiars, amigues i companyes.
Laura va ser condemnada per presumpta col•laboració amb la lluita armada d'ETA, juntament amb altres companys (Diego, Zigor,...) amb una sentència de nou anys, contra la qual es va formular un recurs, que més tard va ser denegat.
En el segon judici, on es jutjava els fets pels quals eren acusats de col•laboració (i on la petició fiscal ascendia a 20 anys), Laura i Zigor van ser absolts. Tot i que en el segon judici quedaven ensorrats els arguments per a mantenir el seu segrest, havien de restar segrestats per la primera sentència de nou anys (encara que aquesta més que mai no es sostenia, doncs la condemna per col·laboració es basava en els fets pels quals havien estat absolts).

La decisió de mantindre'ls empresonats no ens va sorprendre pel fet què l'Audiència Nazional és un tribunal polític destinat a aplicar la més salvatge repressió contra totes les dissidències que posen en qüestionament o en "perill" el sistema opressor espanyol. Així, malauradament no ens sorprèn que després de 7 anys (Laura) i 7 anys i 7 mesos (Zigor i Diego) l'estat no reconegui la seva llibertat davant la falta de proves i les seves contradiccions.
Voldríem acabar fent un record a les persones preses que resten lluny de casa, dispersades, aïllades i torturades, i que més que mai necessiten urgentment el suport de totes.
Per això animem a fer les mostres de solidaritat què es creguin oportunes per a la nostra companya que el 24 d’agost fa 7 anys de segrest, com a realitzar totes les mostres de solidaritat possibles a la resta de companyes repressaliades per la seva dissidència als estats opressors: Zigor, Diego, Marina, Lola, preses anarquistes, en Franki, etc...I en especial també volem demanar tota la solidaritat possible per un altre company pres, l’Amadeu Caselles, que porta més de 22 anys pres i que està en una situació de salut complicada arran de la seva segona vaga de fam iniciada el 23 de juny, d'això ja en fa més de 60 dies, i en la que ha perdut mes de 15 kg, on demana la seva llibertat immediata ja que ha complert amb escreix la seva condemna, i amb la que pretén denunciar la impunitat amb la que actuen l’equip de tractament del mòdul III i el director de la presó de Quatre Camins.

ON HI HA LLUITA HI HA REPRESSIÓ, I ON HI HA REPRESSIÓ HI HA SOLIDARITAT

LLIBERTAT PRESES POLíTiQUES!

S.A.T. (Solidaritat Antirepressiva de Terrassa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
Gent del SAT: El sud dels Països Catalans no són Espanya, Picassent no és Espanya. Sembla mentida treure este comunicat diguent això (no parlem ja de Castella), estiguent Laura empresonada per internacionalisme i la llibertat dels pobles.

Ja rectificareu.
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
Una noia, que no ha comès delictes de sang, porta set anys segrestada per l'estat.
En canvi els terroristes nazis campen lliurement pels carrers amparats, entrenats, tolerats i subvencionats per la pasma i l'estat, i actuen amb impunitat gairebé total. Pedro Cuevas, DOS ANYS a la presó per matar en Guillem. Ens hem de creure tot aquest cuento de la democràcia?
Almenys jo, tinc molt clar qui són "els bons", ja m'enteneu...
Llibertat Presos Polítics Catalans
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
tant picassent com catalunya són espanya. Catalunya no existeix (encara), tot està per fer. Només existeix el poble català i la seva terra, no el país que aquest poble necessita. La generalitat és espanya, els mossos són espanya, tv3 és espanya, el barça és espanya.
Sortim de màtrix: res institucional és catalunya.
catalunya és una nació que va néixer a la contra. La consciència nacional catalana, en realitat, surt a partir de 1714.
Vaya merda de paradís artificial català ens han muntat els autonomistes, que ja tenim deliris de que "som a catalunya" i bla, bla, bla... mentida! Pessimisme és realisme, no estem vençuts però recordem que estem ocupats!
Doncs aleshores no haver posat Catalunya
25 ago 2008
Totalment d'accord amb el darrer comentari però el primer també té raó:
si Wad-Ras és Catalunya, Picassent és País Valencià.
I si Picassent és Espanya doncs Wad-Ras també.
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
el teu pessimisme accepta l'ocupació espanyola i l'escuarterament del nostre país? El meu NO.

Sigues pessimista, però amb o sense pessimisme LA PRESÓ DE PICASSENT ESTÀ EN TERRITORI CATALPA IGUAL QUE LA DE WAD-RAS.
I si no, ESPANYOLES TODOS...
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
25 ago 2008
Laura Riera, vull mantenir relacions sexuals amb tu, he vist la teva foto i m´agrades, me la posas dura caxonda, diguem, com puc cuntactar amb tu?
T´agradaría coneixem?
Et deixaries que et donés pel cul? No vull ofendre a ningú, pero tinc ganes de coneixer aquesta noia, em posa a cent.
Vuestras palabras son ladridos
25 ago 2008
Modificat: 02:53:15
 esposado 9999.jpg
*Y Peru, y Marina,Nerea y...

http://www.askatu.org/presoak.php?abizenak=RIERA%20VALENCIANO%20DE%20MEN

Euskal preso politikoen kolektiboa>
http://www.askatu.org/presoak.php?lang=eu

Amnistia i llibertat!!

http://www.askatu.org/

*per a tots!*

Gora Gaztelu Gazte!!
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
26 ago 2008
Primer de tot, vull expressar el desig de que aquesta noia surti al carrer.

Segón, per al juas: No és pessimisme, tio/a, és realisme. Tant el principat com el PV són espanya, ens agradi o no. T'agraden els reptes? A mi sí, no sóc com aquests merdes de nazis que es fiquen a defensar l'status quo com si fessin la gran revolució
7 anys segrestada per l’estat(1.3/4)
26 ago 2008
A mi també (m,agradn)
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
26 ago 2008
l'error de la Laura (potser del seu entorn) es permetre que segueixi dins els llistat de presos d'ETA. Aquesta es una llosa massa gran per rebre el suport de les classes populars catalanes. Anys enrera la mort violenta de Joan Carles Monteagudo i Felix Erezuma va tenir dues realitats diferents pero avui encara vigents; Erezuma va rebre homanatges mentres el "nostre" Monteagudo, indiferencia.
Re: Laura Riera 7 anys segrestada per l’estat.
27 ago 2008
És que també ja li val al monteagudo participar en l'atemptat de vic, intrusisme d'eta per liquidar definitivament l'independentisme català.
L'únic que em fa gràcia de tot això és com n'arriba a estar d'infiltrat de pasma tot, l'atemptat de vic va ser orquestrat per forces de seguretat espanyoles, que no dubten en matar-se a si mateixos per fer efectisme davant l'opinió pública.
Sindicat Terrassa