Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Nous ferits per l’acció dels Mossos d’Esquadra en les Festes de Gràcia d’enguany
18 ago 2008
Càrregues policials, cops amb porres, porres extensibles, i amb els escuts. Insults i amenaces. Agents uniformats i agents de paisà. Segons la Comissió de Festa Major de Sant Pere Màrtir, el que es va viure diumenge a la nit (dilluns de matinada) van ser âescenes dâautèntica violència policial gratuïtaâ?. Ferits en diversos punts de Gràcia com, fins i tot, membres de les festes en permanència de guàrdia dels propis equips de so i escenaris.
Amb el record de la violència patida l’any passat que originà un posicionament molt crític d’algunes federacions de veïns i veines, els Mossos d’Esquadra van inciar la seva actuació al barri amb un comportament molt diferent on prevalia la persuasió. En canvi, ahir a la nit, el cos policial va recuperar el recurs fàcil del cop, l’insult i l’amenaça d’apallisar o de detenir a qui gosés qüestionar la violència amb la que van arrassar tot el barri.
Una agent dels Mossos declara demà per una pallisa a una parella de Sabadell
La casualitat ha fet que una agent dels Mossos d’Esquadra que participà l’any passat en el dispositiu de les Festes de Gràcia serà demà, als Jutjtats de Barcelona. Ha de respondre per la pallisa que varen patir dos veïns de Sabadell. Aquests van exposar com, aquesta agent, identificada a partir de fotografies fetes la mateixa nit, juntament amb altres policies, els van empenyer a un portal on van ser colpejats i humiliats. Els agents, a més, es van negar en tot moment a identificar-se i van amenaçar als agredits amb detenir-los i denunciar-los.
Els nous agredits estudien presentar denúncia
Pel moment, Alerta Solidària ha tingut coneixement de l’agressió patida ahir a la nit per quatre veïns de Badalona i que, molt probablement acabarà en denúncia als jutjats de Barcelona. Altres agredits i testimonis estan sent contactats per tal de mirar de recollir més testimonis així com les proves que puguin servir per posar en evidència l’actitud lamentable dels Mossos d’Esquadra.

This work is in the public domain

Comentaris

Pregunta
18 ago 2008
¿Todavía le quedan dudas a alguien de en qué consiste, verdaderamente, su âDEMOCRACIAâ??
Re: Nous ferits per l’acció dels Mossos d’Esquadra en les Festes de Gràcia d’enguany
19 ago 2008
Donde abré oido esto.
"Estaba tan tranquilo, vino la policía y empezó a golperme.....??????
No os suena de nada.....
Re: Nous ferits per l’acció dels Mossos d’Esquadra en les Festes de Gràcia d’enguany
27 ago 2008
中国癌症网 肺癌 肺癌 胃癌 胃癌 ?癌 ?癌 肾癌 食?癌 ?宫颈癌 乳腺癌 ?巢癌 直肠癌 结肠癌 皮肤癌 甲状腺癌 胰腺癌 ?列腺癌 膀胱癌 骨癌 鼻咽癌 脑瘤
Sindicat