Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Amadeu Caselles ja porta més de dies en vaga de fam
15 ago 2008
aquesta es la segona vaga que emprèn per a reclamar que compleixin les seves pròpies lleis.
La primera vaga la va començar el dia 28 d'abril reclamant l'aplicació del límit de compliment màxim, que és de 20 anys (Amadeu porta 22 anys empresonat).

Aquesta vaga la va finalitzar el passat 10 de maig, quan el director de Quatre Camins li va prometre estudiar les possibilitats que fins ara se li havien negat. No se li concedeixen permisos, ni tercer grau, ni llibertat condicional tot i complir amb els requisits necessaris (evolució positiva, sense causes pendents, 3/4 parts de la condemna complertes sense sancions, contracte laboral, arrelament familiar, ...). Tant el Jutjat de Vigilància Penitenciaria com l'Audiència Provincial de Barcelona utilitzen un quebrantament de condemna de l'any 2002 per negar-li tots aquests beneficis.

Com ja va dir el propi Amadeu, la paralització de la vaga estava subjecte a que les promeses del director fossin complertes. Ara ens trobem en el mes de Juliol i la situació continua sent la mateixa. Per aquest motiu Amadeu torna a estar en vaga de fam des del 23 de juny, denunciant a més a més la impunitat amb la que actua el equip de tractament del Mòdul III de Quatre Camins i el seu director.

El passat dilluns 7 de juliol, es va anar als jutjats de Manresa, per a esbrinar en quin punt es troben els tràmits per a la limitació. Vàrem parlar personalment amb la jutgessa i aquesta es va comprometre oralment a dictar resolució el més aviat possible. Com sempre la burocràcia ho fa alentir.

Aquest dilluns hem tornat anar a veure Amadeu, que es troba des del 8 de juliol a la infermeria de Quatre Camins a causa de la vaga. Ens va explicar que ja ha perdut 15 kg i que esta aguantant perquè esta prenent glucosa. Ara bé, diu també que depèn del que faci la jutgessa, deixarà de prendre la glucosa i Institucions Penitenciaries necessitarà una ordre judicial per subministrar-li aliments.

Però aquest cas no es aïllat, hi ha persones, com ja hem denunciat molt cops, que entren a la presó per petites causes, però un cop a dintre, per reivindicar els seus drets les condemnen a perpetuïtat.

Ara cal que no ens oblidem del Amadeu, perquè ara que s'està jugant la vida amb aquesta vaga, necessita més que mai el nostre suport. A l'Amadeu fa més d'una setmana que no li donen cap carta, per això fem una crida a la solidaritat.

Escriu, enderroca els murs de la repressió

Amadeu Casellas Ramón
C.P. Quatre Camins
Ap. de Correus 335 08400 Granollers

SUPRESIÓN BCN
supresionbcn (at) gmail.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Amadeu Caselles ja porta més de 55 dies en vaga de fam
15 ago 2008
*Amadeu Caselles ja porta més de 55 dies en vaga de fam
Re: Amadeu Caselles ja porta més de dies en vaga de fam
16 ago 2008
Amadeu Casellas Ramon
Hospital de Terrassa
Unitat Hospitalària Penitenciària
Ctra. Torrebonica s/n.
08227 Terrassa
Re: Amadeu Caselles ja porta més de dies en vaga de fam
16 ago 2008
Amadeu Casellas Ramon
Hospital de Terrassa
Unitat Hospitalària Penitenciària
Ctra. Torrebonica s/n.
08227 Terrassa
Sindicat Terrassa