Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Amadeu Caselles: 55 dies en vaga de fam
15 ago 2008
Què esperem per a actuar?
Cal la teva solidaritat, ja!
calendari vaga de fam, Amadeu Casellas.jpg
Si no actuem aviat, Amadeu Casellas pot morir o patir conseqüències irreversibles. Tant si ets anarquista com independentista; tant si formes part d'un grup antirepressiu com no, cal que actuïs, en la mesura de les teves possibilitats. Entra als blocs que et proposem, hi trobaràs més informació.
Solidaritat amb Amadeu Casellas, ja!
Per dignitat humana.
Mira també:
http://coordinadoraantifeixista.blogspot.com/
http://koktelkontrainformatiu.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Volem a l'Amadeu lliure, ja!
10 ago 2008
redAmadeu0A-HospitalTerrassa.jpg
redAmadeu0B-HospitalTerrassa.jpg
Aquest dissabte 9 d'Agost, un grup de 10 persones solidàries amb l'Amadeu, s'han desplaçat des de diferents punts de Barcelona, per a concentrar-se davant de les instal·lacions de la Unitat de l'Hospital Penitenciari de Terrassa i mostrar la seva solidaritat amb la lluita per la llibertat de l'Amadeu Casellas. A dos quarts de dotze del matí, aquest grup de persones, va desplegar una pancarta en la qual es podia llegir:

"PER LA LLIBERTAT..., AMADEU CASELLAS SEGUEIX LLUITANT"

Aquestes persones, es van concentrar devant d'una finestra des de la qual es podia veure, malgrat la dificultat dels cristalls fumats, a l'Amadeu Casellas, que va saludar primer amb la mà i després amb el puny enlaire a les concentrades. Posteriorment, aquest grup es va dirigir des de l'aparcament de l'hospital, fins a l'interior de la zona de seguretat d'aquesta presó-hospital, i van romandre allí, malgrat que els mossos d'esquadra els van ordenar abandonar aquest recinte, amb l'amenaça de cridar als antiavalots per a desallotjar-les i explicant que aquesta irrupció, només anava a perjudicar a l'Amadeu, que seria objecte d'un expedient. Malgrat les vetllades amenaces i a les mentides, les concentrades van romandre dintre del recinte, fins que van decidir sortir per a seguir veient a l'Amadeu per la finestra; el qual seguia amb interès el desenvolupament de la situació. Pocs minuts després, es va desconvocar la concentració, sense que es produís cap incident, agitant les mans i aixecant els punys, en resposta a la salutació d'acomiadament que
l'Amadeu feia des de la finestra.

Amb anterioritat a la concentració, la mare de l'Amadeu i un company, ho van visitar en l'interior de la presó-hospital, i van poder veure'l i parlar amb ell. Cal destacar que, al principi, a la mare li van posar problemes per a comunicar amb el seu fill, doncs argumentaven que no havia sol·licitat la visita. Després de parlar amb el cap de serveis de la unitat, i gràcies al suport de les persones que l'acompanyaven, aquest va accedir que pugés a veure'l. També se li va poder entrar tabac, una targeta telefònica, uns blocs per a escriure, un llibre i uns bolígrafs. La visita es va portar a terme sense cristalls, en la pròpia habitació que ocupa l'Amadeu, i en la qual havia un llit més. Tot el temps que va durar la comunicació, una funcionària va estar present fora de l'habitació i asseguda en el passadís enfront de la porta i a una certa distància. Durant la mitja hora que va durar la visita, l'Amadeu va explicar que es trobava bé i fort d'ànim, a més va comentar, que li havien pesat el dilluns passat i que havia perdut 25 quilos i que els metges li estaven duent bastant bé el control de salut i que li informaven de la seva situació sempre que ho requeria. Com sabreu per anteriors comunicats, l'Amadeu estava prenent glucosa i a més li subministraven un Valium, però arran de que, fa uns pocs dies, va tenir un esvaïment, ha deixat de prendre el Valium. En aquest contratemps, l'Amadeu va perdre el coneixement per un moment i, en la caiguda, es va copejar en el cap contra la paret, pel que es va fer una ferida que encara era visible. Entre altres coses va dir que, des de feia ja uns dies, el personal de l'hospital li van comentar, que havien rebut ordres que devien dur-li tots els dies el menú i deixar-se'l en l'habitació. Poc abans d'acomiadar-nos, l'Amadeu va assegurar que encara podria aguantar entre 30 i 40 dies més, però que ja li havien informat sobre el protocol a seguir en casos de vaga de fam indefinida. En tota la comunicació, l'Amadeu mai va deixar ni un sol moment de somriure.

Demà, Diumenge, coincidint amb els 50 dies de vaga de fam, la seva mare té previst tornar a comunicar amb ell, i el Dimarts que ve, 12 d'Agost, la Koordinadora d'Osona kontra la tortura i l'explotació laboral i la CNT-AIT de Manresa, han convocat una concentració a les 11 del matí en els jutjats de Vic del carrer Dr. Junyent, al mateix temps que han aconseguit, per a aquest mateix dia, hora i lloc, una entrevista amb la jutgessa que en primera instància va rebutjar la sol·licitud de refundiciò de condemnes de l'Amadeu.

La lluita per la llibertat de l'Amadeu contínua, i cada vegada és més necessària i urgent la solidaritat; doncs a mesura que passen els dies, l'Amadeu pot començar a tenir seriosos problemes irreversibles per a la seva salut i per a la seva llibertat.VOLEM A L'AMADEU LLIURE, JA!
Mira també:
http://www.lahaine.org/index.php?blog=2&p=32018
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
10 ago 2008
Amadeu Casellas Ramon, actualmente preso en la Unitat del Hospital Penitenciari de Terrassa, mantiene su huelga de hambre después de 50 días.

Este sábado 9 de Agosto, un grupo de 10 personas solidarias con Amadeu, se han desplazado desde diferentes puntos de Barcelona, para concentrarse delante de las instalaciones de la Unitat del Hospital Penitenciari de Terrassa y mostrar su solidaridad con la lucha por la libertad de Amadeu Casellas. Sobre las once y media de la mañana, este grupo de personas, desplegó una pancarta en la que se podía leer:
"PER LA LLIBERTAT..., AMADEU CASELLAS SEGUEIX LLUITANT"
("POR LA LIBERTAT..., AMADEU CASELLAS SIGUE LUCHANDO").
Estas personas, se concentraron frente a una ventana desde la cual se podía ver, pese a la dificultad de los cristales ahumados, a Amadeu Casellas, que saludó primero con la mano y luego con el puño en alto a las concentradas. Posteriormente, dicho grupo se dirigió desde el aparcamiento del hospital, hasta el interior de la zona de seguridad de esta prisión hospital, y permanecieron allí, pese a que los mossos d'esquadra les ordenaron abandonar dicho recinto, con la amenaza de llamar a las dotaciones para desalojarlas y explicando que esa irrupción, sólo iba a perjudicar a Amadeu, que sería objeto de un expediente. Pese a las veladas amenazas y a las mentiras, las concentradas permanecieron dentro del recinto, hasta que decidieron salir para seguir viendo a Amadeu por la ventana; el cual seguía con interés el desarrollo de la situación. Pocos minutos después, se desconvocó la concentración, sin que se produjera ningún incidente, agitando las manos y levantando los puños, en respuesta al saludo de despedida que Amadeu hacía desde la ventana.
Con anterioridad a la concentración, la madre de Amadeu y un compañero, lo visitaron en el interior de la cárcel-hospital, y pudieron verlo y hablar con él. Hay que destacar que, en un principio, a la madre le pusieron problemas para comunicar con su hijo, pues argumentaban que no había solicitado la visita. Después de hablar con el jefe de servicios de la unidad, y gracias al apoyo de las personas que la acompañaban, éste accedió a que subiera a verlo. También se le pudo entrar tabaco, una tarjeta telefónica, unos blocs para escribir, un libro y unos bolígrafos. La visita se llevó a cabo sin cristales, en la propia habitación que ocupa Amadeu, y en la que había una cama más. Todo el tiempo que duró la comunicación, una funcionaria estuvo presente fuera de la habitación y sentada en el pasillo frente a la puerta y a una cierta distancia. Durante la media hora que duró la visita, Amadeu explicó que se encontraba bien y fuerte de ánimo, además comentó, que le habían pesado el lunes pasado y que había perdido 25 kilos y que los médicos le estaban llevando bastante bien el control de salud y que le informaban de su situación siempre que lo requería. Como sabréis por anteriores comunicados, Amadeu estaba tomando glucosa y además le suministraban un Valium, pero a raíz de que, hace unos pocos días, tuvo un desvanecimiento, ha dejado de tomar el Valium. En este contratiempo, Amadeu perdió el conocimiento por un momento y, en la caída, se golpeó en la cabeza contra la pared, por lo que se hizo una herida que todavía era visible. Entre las cosas que explicó, dijo que desde hacía ya unos días, el personal del hospital le comentaron, que habían recibido órdenes de que debían de llevarle todos los días el menú y dejárselo en la habitación. Poco antes de despedirnos, Amadeu aseguró que todavía podría aguantar entre 30 y 40 días más, pero que ya le habían informado acerca del protocolo a seguir en casos de huelga de hambre indefinida. En toda la comunicación, Amadeu no dejó ni un solo momento de sonreír.
Mañana, Domingo, coincidiendo con los 50 días de huelga de hambre, su madre tiene previsto volver a comunicar con él, y el próximo Martes, 12 de Agosto, la Koordinadora d'Osona kontra la tortura i l'explotació laboral y la CNT-AIT de Manresa, han convocado una concentración a las 11 de la mañana en los juzgados de Vic de la calle Dr. Junyent, al tiempo que han conseguido, para ese mismo día, hora y lugar, una entrevista con la jueza que en primera instancia rechazó la solicitud de refundición de condenas de Amadeu.
La lucha por la libertad de Amadeu continua, y cada vez es más necesaria y urgente la solidaridad; pues a medida que pasan los días, Amadeu puede empezar a tener serios problemas irreversibles para su salud y para su libertad.

QUEREMOS A AMADEU LIBRE, ¡YA!
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
11 ago 2008
Com podeu demanar la llibertat d'un atracador? Sou xusma
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
11 ago 2008
Doncs perquè atraca bancs, als mateixos que ens atraquen a nosaltres. Li sembla mal senyor banquer?.
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
11 ago 2008
atracava bancs per donar-ho als treballadors.
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
11 ago 2008
encara queda gent amb tanta coherència i esperit de lluita als moviments socials?

estic impressionat. sincerament. un aplaudiment!

seguiu informant.

Llibertat pres@s polítics!
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
12 ago 2008
Si, i tant i segurament s'amagava a un bosc, voleu dir que no es deia Robin Hood.
Deixeu les drogues que nomes dieu tonteries. Sou un ximplets.
Quan aquest tiu atracava bancs vosaltres encara estaveu al collons del vostre pare.
Re: Volem a l'Amadeu lliure, ja!
12 ago 2008
Doncs potser si que tenia un amagatall en el bosc. Amadeu és de la comarca d'Osona i per allí. encara queden boscos, i quan ell atracava bancs, havia molts més.

En quant a que quan Amadeu atracava bancs, nosaltres érem només un efimer projecte familiar, t'equivoques com sempre. A ignorant i ximple, no et guanya ningú, ets tot un campió olímpic i universal. Si saps llegir alguna cosa més que comptes bancaris i informes oficials, pots buscar una de les últimes entrevistes, la qual li va fer per a La Vanguardia Xavier Mas de Xaxás, en la qual explica que, en àmbits diferents, li reconeixien amb els àlies de "el dandy" i/o "Robin Hood".

Personalment, no consum més drogues que les oficials, televisió i internet incloses. En el teu cas, em sembla que pateixes una síndrome de la caiguda dels mercats econòmics i de la pujada del "euribor". Contra això, l'única cosa que queda, és seguir l'exemple de tots aquells "yuppies" i "brokers", que se suïcidaven en massa. Vinga maco, per una vegada en la vida i ja que no t'has anat a la platja, fes-nos aquest favor.
Re: Amadeu Caselles: 55 dies en vaga de fam
17 ago 2008
que fort.

traiem-lo!
Sindicat Terrassa