Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
04 ago 2008
Considerem l’okupació una arma útil, legítima i necessària per combatre les desastroses conseqüències de l’especulació urbanística, que ens nega el nostre dret a gaudir d’un habitatge digne i d’espais col·lectius i autogestionats pel jovent.Des de la CAJEI prenem de nou el compromís de no aturar aquesta iniciativa fins que no gaudim d’un espai alliberat pel jovent a cadascuna de les viles i barris dels Països Catalans on tenim presència.
logo_territori.jpg
Tres Assemblees de Joves han okupat tres nous espais durant aquesta setmana passada. El darrer, ahir diumenge, al barri barceloní de Cassoles (Sant Gervasi). I els altres dos, al centre de Vilanova i la Geltrú i al barri de Poblenou (Barcelona).

Aquestes tres okupacions segueixen l’impuls de la setmana anterior, durant la qual es va fer pública l’okupació del Casino de Cardedeu per part de l’Assemblea de Joves del poble i l’obertura al públic d’un centre social okupat per l’Assemblea de Joves d’Horta.

Des de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI) no podem amagar la gran satisfacció de veure com cada set mana les Assemblees de Joves obren als seus barris nous ateneus i casals per les entitats i col·lectius locals, oferint així una nova eina de lluita i transformació als moviments socials i al conjunt de la joventut catalana.

L’okupació és per la CAJEI una de les principals eines de lluita emprades en el marc de la campanya “Ni especulació ni destrucció, el jovent defensem el territori�. Considerem l’okupació una arma útil, legítima i necessària per combatre les desastroses conseqüències de l’especulació urbanística, que ens nega el nostre dret a gaudir d’un habitatge digne i d’espais col·lectius i autogestionats pel jovent.

Des de la CAJEI prenem de nou el compromís de no aturar aquesta iniciativa fins que no gaudim d’un espai alliberat pel jovent a cadascuna de les viles i barris dels Països Catalans on tenim presència.

Ni especulació, ni destrucció!
El jovent defensem el territori!

CAJEI
Països Catalans, 4 d'agost de 2008.
www.cajei.net
http://www.cajei.net/especial_territori.asp
info ARROBA cajei.net
Mira també:
http://www.cajei.net
http://www.cajei.net/especial_territori.asp

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
04 ago 2008
ben fet!

la veritat és que amb les onades de desocupacions que hi ha hagut gracies a icv sauron la cosa s'havia posat lletja.

a veure si la gent que ocupava totes aquestes cases li pica l'orgull i s'hi tornen a posar. barcelona era la capital de les cases okupades d'europa. hem de fer que ho torni a ser.

salut!
Re: [CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
04 ago 2008
Sí, però les portaven o bé els anarkos o bé gent més o menys madura. No quatre nens de classe mitjana i alta amb pantalons adidas i complexe de superiotitat basc.
Re: [CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
04 ago 2008
mira que hi ha coses a criticar a la cajei però això de la classe mitja i l'estètica, em sembla una mica cutre francament...
Re: [CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
04 ago 2008
Si, realment tens raó, realment la majoria de la cejei son uns pijos que tenen prou calés com per dedicar-se a ocupar sense haver treballat en la vida. La història de sempre.

Com diu la consigna: Un desallotjament, un altre pijet a casa dels pares!
Re: [CAJEI – Ni especulació ni destrucció] Tres noves okupacions pel jovent i els moviments socials
05 ago 2008
1r. les classes mitjes són un bolet de la classe baixa que tendirà a desparèixar. i jutjar a la gent per la seva procedència és elitista.

2n. encara suposant que el teu argument demagòg tingués algun interés, el jovent que pugem avui no tindrem les facilitats que tingueren els nostres pares ni per accedir a una vivenda ni per trobar treball digne. precisament quant s'acosta una crisi els moviments socials hem de posar-nos les piles.

3r. és cert que barcelona era la capital dels okupes d'europa gràcies al moviment llibertari en un 80% de les cases okupes com a mínim, tot i que cada casa és un món i això és el que feia tant interessant el moviment. però si voleu aquest mèrit i reivindicar-lo, en cap cas pretendrem apropiar-nos-el. a veure si entre tota la gent amb una mica de cap (tinguin les idees que tinguin) barcelona torna a ser la capital que era. i això també té a veure amb el compromís que tingueu cap a les vostres pròpies idees, siguin les que siguin.

4t. a veure si ens deixem de tontades ja amb els tòpics. des de jarrais a punks crostes passant per la gent que vestim normal i corrent tenim les nostres idees. lluitem per elles en comptes de fotre'ns merda?

CAJEI: l'heu clavada fent una campanya en favor de les okupacions. era el moment.

Amunt els que lluitin!
Sindicato Sindicat