Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a St. Gervasi de Cassoles
03 ago 2008
L'Assemblea de Joves de Cassoles allibera un espai en ple barri barceloní de Sant Gervasi de Cassoles
1.JPG
2.JPG
Amb aquesta acció es vol donar per iniciat el projecte d'obertura d'un casal de joves, fet pel i per al jovent, sense la intromissió del consistori i amb l'objectiu de ser punt de trobada de col·lectius que desitgin impulsar iniciatives populars de dinamització del barri.

Des de la creació de l'AJC, fa més de dos anys, la reivindicació d'un espai gestionat íntegrament pel jovent ha estat una constant que no ha fructiferat fins al dia d'avui. L'AJC, malgrat la manca d'un espai per a poder desenvolupar la seva activitat, ha dut a terme campanyes de sensibilització de la llengua i la cultura catalana, retirada de simbologia franquista dels nostres carrers, així com la reactivació del teixit associatiu per a dotar del barri d'unes festes majors participatives distanciades del model burocràtic.

L'alliberament d'espais autogestionats pel jovent està sent una constant en el marc de la campanya “Ni especulació Ni destrucció, el jovent defensem el territori�, encetada fa gairebé dos anys per la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), de la que l'AJC forma part.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a St. Gervasi de Cassoles
04 ago 2008
On s'ha okupat? A quin carrer?
Re: Nova okupació a St. Gervasi de Cassoles
05 ago 2008
Al carrer Bertran, núm. 106.
Sindicat Terrassa