Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Continuem fent pressió per l'Amadeu Casellas
31 jul 2008
Cridem a totes les solidàries a fer una forta campanya de pressió contra aquests dos centres de poder. Cada dia que passa la salut de l'Amadeu empitjora, no podem deixar-lo ara!
LLIBERTAT PER L'AMADEU CASELLAS, JA!


Ja son més de 5 setmanes les que porta l'Amadeu en vaga de fam, 5 setmanes en les que l'administració i la justícia no han fet res per solucionar la seva situació, ni les seves reivindicacions. La reducció de la duració màxima de la condemna i el tercer grau són garanties recollides en les seves pròpies lleis, que encara continuen negant-li.

Per aquest motiu l'Amadeu va prendre la dràstica determinació de començar una vaga de fam fins a les últimes conseqüències, i fins que no es fesin efectives les seves exigències, a les quals afegia una denúncia de l'actuació de les juntes de tractament i dels equips médics de la presó de Quatre Camins.

La jutgessa Erika López Gracia, del Jutjat Penal nº 2 de Manresa, que porta la seva petició de reducció de condemna (és en aquest jutgat a on se li va condemnar per última vegada), se n'ha anat de vacances al Japó tan tranquil·lament, mentres tant el nostre company segueix sense menjar com a forma extrema de protesta. El divendres de la setmana passada ens vam enterar de que la jutgessa habia resolt la seva petició, negativament. Tenint en compte que la resolució té data de 18 de juliol (una setmana abans de que ens arribés per via informal, perquè encara no ha arrivat pel seu cauce legal) i tenint en compte que cada dia la seva vida corre més perill, ens sembla que 7 dies de retrás, han sigut massa per enterar-nos, i senyalem al Jutjat Penal nº2 de Manresa com a únic responsable d'aquest imperdonable retràs.

Ahir vam anar a Manresa per manifestar la nostra solidaritat amb l'Amadeu. Vam recorre els carrers repartint informació sobre la seva situació, i ens vam dirigir cap el Jutjat Penal nº2 per explicar-los-hi com ens han fet sentir les seves últimes actuacions. No estavem sols, una parella de mossos bonrollistes ens van acompanyar tota la estona i a la porta ens esperaven 6-8 inefectius dels UPA. Ens van dir que l'Amadeu no es mereixia sortir al carrer perquè no estava preparat per reinsertar-se…no ens va quedar més per dir que el món aniria millor amb més gent com l'Amadeu entre nosaltres i que les presons no serveixen precissament per reinsertar, sinó per exterminar.

A dia d'avui hi ha un recurs contra aquesta resolució en camí, però no confiem en la justícia, hem de fer pressió al carrer, per fax, per telèfon, com sigui, perquè l'Amadeu vegi complides les seves reivindicacions, deixi la vaga de fam i surti en llibertat.

El responsable de la reducció de la condemna és:

Jutgat Penal nº2 de Manresa
Jutgessa Erika López Gracia
C/ Alfons XII, nº7
T 93 872 82 77
F 93 872 71 05

Els responsables de donar-li el tercer grau és:

Direcció General de Serveis Penitenciaris
Secretari Albert Batlle i Bastardas
C/ Aragó, 332 de Barcelona
T 93 214 01 00
F 93 214 01 56

C.P. Quatre Camins
Apdo. 335
08430 La Roca del Vallès
Granollers
T 93 842 24 61
F 93 842 25 26



Cridem a totes les solidàries a fer una forta campanya de pressió contra aquests dos centres de poder. Cada dia que passa la salut de l'Amadeu empitjora, no podem deixar-lo ara!

Textos per a enviar:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/347929/index.php

LLIBERTAT!


Escriu també a l'Amadeu:

Amadeu Casellas Ramón
C.P. Quatre Camins
Apdo. 335
08430 La Roca del Vallès
Granollers


SUPRESION i CNT-AIT MANRESA
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/347929/index.php

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa