Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[äqhrata tek] manifest.sorollista
30 jul 2008
[TECNOLOGIA.EN.LES.ARTS] -02/07/08- äqhrata tek @ xiringuito Al Faru (platja de Cabrera de Mar, accés directe per N-II)

Mostra d'art vinculat a la tecnologia com a mètode expressiu, i conseqüent del sistema global mecànic, estereotipat i frenètic.
PROGRAMA:

23:00_ azee vs. madame [minimal]
23:45_ dorë [electrònica.experimental]

00:15_ sergi [baixista] + madame [dj.productor] + dansa + raza roja [projeccions]

01:30_azee [techno]MANIFEST SOROLLISTA

És absurd concebre idees definitives, irrisòries en comparació amb la història de tots els temps, de totes les idees. Defensar-les i imposar-ne els dogmes resulta inútil.
L’animal humà ha perdut tota la seva incidència i es presenta ara com a icona representatiu de la mecanització social i la seva classificació organitzada en models i estereotips, els déus d’aquesta nova era són antiterroristes, i es manifesten tendres i discrets, anestesiants i fulminants. Els nous manaments no han estat escrits, pitjor encara, apareixen en forma de benestar o calma: estudia (imperatiu) només l’itinerari emmarcat i accedeix a la universitat -qualsevol alternativa és sempre una última opció-, que t’aportarà els coneixements adients per exercir tota la vida d’allò que tant t’apassiona -tant?-, la teva màxima gratificació els diners, compraràs una casa de disseny i la decoraràs amb mobles de les revistes dels grans magatzems, el millor atrezzo del nou gran teatre del món; tindràs fills, amics modèlics i ben situats, i un cotxe car, però segur, assegurat. Invertiràs en borsa i en caixes de pensions, residències i defuncions.

Sorollisme no és sinònim d’oposició ni antònim d’activisme, suposa reflexió i punt de vista, insubordinació a aspectes il·lògics del sistema global, local. És fruit de l’entorn impregnat de sorolls estridents i desagradables, repetitius i desorganitzats, símptomes de la decadència i la irresponsabilitat, però per res culpables d’allò que els causa. Fruit del passat avantguardista i la seva imaginació. Anti art-classificat i disposat a conviure i acceptar els errors i la seva disposició: sorolls que formen sons i estructures rítmiques, potencial armamentístic i destructiu, tan aviat com impulsiu i creador, descobridor. Caos acústic que genera música, música que genera expressió. Soroll, gràfic o auditiu, soroll que no prescindeix dels sons.

Sorollisme rebutja els conceptes clausurats i limitats, i interpreta la percepció de l’entorn i els paisatges humans com a soroll, interpretació no filosòfica, però si poètica: poesia no és habilitat, ni cap idea. És un estat.

El valor de la cultura és limitat i burocràtic.
--------------flyer: http://bp0.blogger.com/__eIURjYczC8/SIi90pNwwcI/AAAAAAAAADY/hAyhzVLzHu4/
Mira també:
http://bp0.blogger.com/__eIURjYczC8/SIi90pNwwcI/AAAAAAAAADY/hAyhzVLzHu4/s1600-h/tecno+arts+copia.jpg
http://www.cremantconceptes.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [äqhrata tek] manifest.sorollista
30 jul 2008
prou interessant..:D
Sindicat Terrassa