Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
el dep. d'acció social NO PAGA!!!
29 jul 2008
Les treballadores i treballadors de les residències i centres ocupacionals per a persones amb discapacitats i malalties psíquiques fa un mes que no cobrem.
Les treballadores i treballadors de les residències i centres ocupacionals per a persones amb discapacitats i malalties psíquiques fa un mes que no cobrem. La conselleria que s'ocupa d'aquests menesters és Acció social i ciutadania (antiga Benestar i familia).
Durant tot l'any la generalitat es retrasa en el pagament de les subvencions sense les quals aquestes activitats no es poden dur a terme. Les residències i centres de dia, amb totes les seves mancances, cumpleixen una labor social que, tot i ser molt important, és menyspreada per la generalitat. Al novembre vam cobrar a mig mes la meitat del sou, al febrer i març els pagaments van arribar els dies 20. Ara simplememt no hem cobrat encara el mes de juny.
Què fa la Gene amb els nostres diners? que pot ser els te guardats al banc per què generin interessos??

CARME CAPDEVILA NO PAGA!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
29 jul 2008
De que et queixes? Deus treballar per una empresa privada. Aquesta empresa és la responsable del teu sou, al marge de subvencions. Es molt fàcil guanyar diners com fan aquestes empreses, comptant que la Generalitat és el principal client. La seva obligació és gestionar millor i garantir la tresoreria necessària per fer front als seus pagaments. És el que fan totes les empreses que treballen per l'Administració (cobren tard però sempre cobren) Protesta al teu jefe i no aceptis excuses "de mal pagador". Vergonya hem donaria venir aqui a plorar...
Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
29 jul 2008
a josep:
però què dius troç d'imbècil! quí està plorant carallot! què saps tú del que fem per a reclamar allò què és just!
de quina "empresa" estàs parlant? i de quins "beneficis"? Quina llàstima que sigui tan fàcil teclejar benejades sense documentar-se una mica. I a sobre et sortirà gratis, fill de puta.
Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
29 jul 2008
de part d'un del sector, josep ets un ignorant, vine tu i treballa en una resi, o un centre de dia de pluridiscapacitat, PC's, TRarutisme-crani, o el que sigui, i sabras el qe es boo!, i el que es una labor social!
Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
30 jul 2008
el josep será el que volgueu, però si treballeu per una empresa privada, és aquesta qui ha de garantir el vostre sou, i si no tenen ingressos perq la generalitat no els paga, que s'espavilin, que ells ja saben com funciona. En cas que no treballeu per una empresa privada, res a dir, endavant!
Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
30 jul 2008
per què quedi clar:

les residències i els diversos centres de dia que depenen de les subvencions son fundacions privades. No son empreses, en el sentit que no tenen beneficis. Es com dir que els centres residencials per a menors son "empreses". No s'esclou que els directors tinguin part de culpa. Però estem parlant d'una tasca que hauria de ser pública. com que no es així les families de persones discapacitades s'organitzen i crean aquestes fundacions i nomenen a tècnics que gestionin els serveis. La majoria de families son persones sense recursos. Recordo que una persona discapacitada per sota del barem que l'estat utilitza per a dir qui es "normal" i qui no, aquestes persones dic, NO PODEN TREBALLAR, no son productius (dixit). Les tasques que es realitzen als centres de dia no tenen suficient valor al mercat com per treure diners per pagar els sous dels psicòlegs, educadors, asistents, etc, i molt menys treuen beneficis. A més penseu que també s'ha de tenir diners pel manteniment de les instalacions, etc.
què fàcil és parlar sense conèixer del tema. quin mal han fet les tertulies!
Re: el dep. d'acció social NO PAGA!!!
30 jul 2008
dir a més que les subvencions de la gene, arriben cada més i el seu us és exclusiu pel pagament dels salaris
Sindicat Terrassa