Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[CAJEI] Una okupació, un desallotjament... i un projecte renovat
26 jul 2008
logo_territori.jpg
Durant els darrers quinze dies les Assemblees de Joves de Cardedeu i Poblenou han procedit a okupar dos espais amb l'objectiu d'alliberar-ne el seu ús. Un dâells, el Casino de Cardedeu, ha sigut definitivament alliberat i s'ha obert a totes les entitats del poble. L'altre, a Poblenou, va ser ràpidament desallotjat per diversos agents armats del cos dels Mossos d'Esquadra.

A més, a Horta s'ha rehabilitat el Casal Popular La Torxa, que ja havia estat alliberat temps enrere per lâAssemblea de Joves. Ara, sâha reobert a les entitats socials i veïnals dâHorta-Guinardó amb una llarga llista d'activitats programades per l'estiu i per més endavant.

L'alliberament d'espais autogestionats pel jovent està sent una constant durant el darrer any en el marc de la campanya âNi especulació Ni destrucció, el jovent defensem el territoriâ?, encetada per la CAJEI fa gairebé dos anys.

Les Assemblees de Joves de lâEsquerra Independentista volem refermar el nostre compromís amb la defensa del territori i la gestió de lâespai a través de criteris racionals, garantint lâaccés del jovent i de totes les classes populars a un habitatge digne i a espais colâ¢lectius de relacions veïnals.

Ni especulació Ni destrucció
El jovent defensem el territori

Coordinadora dâAssemblees de Joves de lâEsquerra Independentista (CAJEI)
Països Catalans, 26 de juliol de 2008
Mira també:
http://www.cajei.net
http://www.cajei.net/especial_territori.asp

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa