Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
el concert de nucleo terco que s'anava a fer a la sala seatle de sabadell es trasllada a kny
el concert que s'anava a fer dema dissabte a la sala seatle de sabadell es trasllada al cso la banka rota de kny degut a que el propietari de la sala a rebut amenaces de l'ajuntament de sabadell d'enviar dispositius dels mossos d'esquadra a la sala si es celebrava el concert. per aquest motiu s'hagut de canviar de local i per això es fa a korneya.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Joder, Nucleo Terco a un CSO... Suposo que seran col·legues d'algú, però vaya tela.
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Que et passa amb nucleo terco?, dieun les coses massa clares per a la teva equidistància okupialternative noseniloquepienso...
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Qué passa? No serà ni la primera vegada ni la última...
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
No, passa que són leninistes i per tant estatistes, i per leninistes gossos del partit avantguarda-guia i dels sindicats amb la classe treballadora al servei d'aquests pocs sabis que ens il·luminaran el camí, i trobo que això no quadra massa (no quadra gens) amb el model autoorganitzatiu i assembleari que es promou des dels CSO's i amb la tradició autònoma de la qual provenim.

Tot i així no deixa de ser un simple concert i la cosa no té més importància, però més enllà d'això l'únic punt d'encontre amb aquesta gent és l'autodefensa enfront dels feixistes al carrer ara mateix, punt.

Equidistant okupialternatiu noseniloquepienso ta mare, xato.
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
has de tenir en compte que la majoria no sap ni del que parles quan dius autonomia Vs avantguarda leninista. i que molts preferixen el camí recte que arrassa tot lo que pilli pel mig abans de l'autoorganització i l'assamblearisme.

només serà un concert, ia kny hi ha de tot

salut i (A)
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Passant de les últimes provocacions que hi ha hagut per part d'element incontrolats, com a comunista em quedo amb l'últim.

A KNY hi ha de tot i ens podem respectar.

Salut, Socialisme, Comunisme i Antifeixisme!
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
l'organització del concert a arribat a un concens amb l'ass. del centre social, que degut al reduit espai del local (150 persones) només entraràn les persones que vinguin amb entrada anticipada al concert.
disculpeu les molèsties que pugui ocasionar aquesta decissió, però no si pot fer més.
salut
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Yo me parto con según qué anarquista. Hay que ver lo malos que somos todos los que no somos como ellos. Tendré que aprovechar el verano para hacer un curso acelerado de anarquismo para ponerme a la altura moral de ellos.( Aunque no creo que un verano me baste para ello, teniendo en cuenta la distancia que nos separa) A que si?
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
25 jul 2008
Evidentment sé que a KNY hi ha de tot i que es poden fer coses junts, de fet així ha de ser, però xuleries com la de "said" les mínimes.

En cap moment he dit que fos anarquista, a més.
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
26 jul 2008
És a dir, que un leninista és un gos del partit-avantguarda, està bé, està bé, és un gran resum de la teoria i la pràctica leninistes. Amb aquest discurs no m'estranya que s'erigeixi un pensament anticomunista visceral (estranyament coincident amb el revisisonisme que impera en molts sectors de la societat sobre les lluites de classe del segle passat) entre les vostres joves generacions "d'autònoms i altres que us rodegen". Molt bé molt bé, així m'agrada teixint xarxes d'unitat entre anticapitalistes, molt bé noi/a, i enfortint la teva lluita autònoma entre totes, jajaja!! Suposo que els soviets d'obrers, camperols i soldats eren el més semblant a una estructura jerarquitzada, gens assemblearia oi?
Bé, a vegades haurieu de pensar el que va ser la revolució russa i el que va significar per a la humanitat en comptes de cagar-vos-hi sempre perquè al final els antidogmàtics pseudo-autònoms quan entren en la lògica de la crítica irracional acabeu sent més dogmàtics que els que sempre critiqueu per ser-ne.

Respecte a Nucleo Terco en un concert a KNY mateix un grup de nois cridava "muerte al estado y viva la anarquia" (d'una inteligència suprema d'altra banda, és com si jo vaig a un concert de sin dios i crido independència i socialism...), el cantant del grup va dir que el que ens unia abans que res era l'antifeixisme i el que ens unia al final era una societat sense classes és a dir que va ser molt correcte i em va semblar molt encertat, és a dir que no sé perquè tanta historia.

D'altra banda afirmar que la tradició dels CSO és autònoma em sembla força agosarat, em sembla una visió barcelonina i interessada del tema.

Potser el meu primer comentari era una xuleria però si el discurs autònom, en resum és: amb els leninistes l´'unic punt d'encontre és "l'autodefensa davant els feixistes" o porteu bé xatos, perquè a mi amb un paio que em diu gos del partit ni al carrer ni enlloc, en tot cas en un ring i amb guants per no fer-li massa mal.

Au, salut i unitat anticapitalista.
Re: traslladat concert de nucleo terco al cso la banka rota
26 jul 2008
Matant el tema Nucleo Terco, que en realitat és el de menys, si va reaccionar així el cantant ho cel·lebro, certament no és el que m'esperaria d'algú amb la pàgina web infestada de fotos de dictadors, textos de Stalin (aquell gran ideòleg) i glorificació de l'Exèrcit Roig (no entraré al tema Kronstadt ni al tema Ucraïna) i de les victòries militars i heroiques d'aquest durant la Segona Guerra Mundial. Sobre el tema del concert, doncs la veritat és que trobo normal tendir la mà a una gent més o menys afí a alguns companys que es queda sense local pel concert.

Ara sense xuleria tampoc per la meva banda, et diré que crec que els sòviets, i en general la Revolució Russa, van ser al principi quelcom molt prometedor i aplaudible per qualsevol revolucionari. El problema és que el leninisme, pel model organitzatiu que precona (i recordem que en la manera com s'organitza la lluita està prefigurada la forma de la societat postrevolucionària), divideix entre dirigents i dirigits i implica delegació del poder, i així va passar que el Partit va acabar capitalitzant els sòviets (òrgans de poder popular) i eliminant qui s'hi oposava. Parlar de l'assemblearisme i la no-jerarquia dels sòviets en nom del leninisme és demagògia i un insult a tots els revolucionaris no bolxevics (i n'hi havia més a l'esquerra) represaliats quan no directament assassinats.

Passant de la crítica irracional a la racional:

La Revolució Russa, de la que el Partit es va apoderar, va significar una turbulència a la Història de poc menys d'un segle, un prometedor experiment fallit (mira com ha quedat Rússia, abraçant el capitalisme més salvatge un cop industrialitzada per l'època de l'URSS). En primer lloc com deia es van trair els soviets i es va acabar així amb la vertadera dictadura del proletariat, per convertir-se en la dictadura del Partit. Necessari per defendre's de les agressions exteriors? Potser, però la dictadura del proletariat havia d'ésser en teoria un pas previ a l'establiment de la societat sense classes i sense Estat, cosa que va quedar ben lluny d'arribar a succeir.

En segon lloc el que s'establí no fou el comunisme sino el capitalisme d'Estat, un Estat obrer i tot el que vulguis (amb la sacralització i enaltiment del treball pel treball, el pitjor vici de la societat burgesa que es volia enderrocar, d'altra banda), enlloc del lliure mercat. Acumulació estatal necessària per la carrera armamentística, altre cop per defendre's de les agressions del món capitalista? Potser, però obligà els treballadors a ritmes de treball igual d'abusius i absurds que els de la societat capitalista.

En tercer lloc, la necessitat de mantenir l'Estat i de produir a nivells similars als del món capitalista per subsistir va provocar la necessitat d'un rígid aparell burocràtic centralitzat per tal de controlar i reprimir qualsevol dissensió, i "socialisme" sense llibertat és, amic meu, opressió.

Per no parlar de la conquesta i establiment per la força del seu "socialisme" als països del Bloc de l'Est per tal d'allunyar les fronteres el més possible de Moscou, que no sé tu però jo en diria imperialisme (forçat per defendre's de l'imperialisme capitalista, però imperialisme al cap i a la fi). O del franquiciat de la política exterior soviètica en què es van convertir els partits i sindicats comunistes de les democràcies parlamentàries occidentals, dedicats a mantenir l'ordre quan calia i sabotejar els aixecaments populars que escapaven de les seves mans (millor no parlem del 36, no? Però no només, mira França els anys 60's o Itàlia els anys 70's).

Suposo que tot això et semblarà una mica més racional. Si no és així ens veiem al ring, juasjuasjuas!!!

Apa, salut.

PD: I la tradició dels CSO's barcelonins d'ençà els vuitanta era netament anarquista. Dic autònoma en el sentit d'assembleària i autoorganitzativa, cosa que inclou més coses que anarquistes. Perquè vegis com sóc d'anticomunista (identificar el leninisme com a únic i autèntic comunisme és una falàcia). I sí, ara mateix hi ha més coses que ens uneixen que no pas que ens separen, però simplement perquè no tenim a prop la possibilitat real d'enderrocar el poder.
Sindicato Sindicat