Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Jornada sobre els mitjans de comunicació alternatius
22 jul 2008
L'assemblea comarcal d'Endavant (OSAN) del Penedès, organitza a Vilafranca una xerrada sobre mitjans de comunicació alternatius el proper dissabte 26 de juliol a les 19:30h a l'Ateneu Popular X.
Els mitjans que presentaran el seus projectes informatius són el periòdic quinzenal l'Accent, el setmanari La Directa i Ràdio Trama de Sabadell.

I a les 23:30h al Casal Popular Okupat El Taller es farà un concert de hip hop combatiu amb At Versaris i el Nota.
cartell_mitjans_alternatius.jpg
.
Mira també:
http://endavantpenedes.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornada sobre els mitjans de comunicació alternatius
24 jul 2008
A finals del passat mes de juny un grup d’intel·lectuals espanyolistes signaven el Manifiesto por la lengua común, que ben aviat es féu públic entre els mitjans de comunicació. El manifest és un text ofensiu i amb trets propis de racisme lingüístic en què pretén relegar el català, basc i gallec a llengües de segona fila, folklòriques, un estil més propi de l’època franquista que no pas d’una democràcia consolidada.



Entre els adherits d’aquest manifest hi trobem el canal de televisió Telecinco, un canal privat que actua amb la concessió d’una llicència pública i que ha ofert el seu mitjà per ajudar a difondre el manifest. Des de la Plataforma per la Llengua trobem inacceptable la postura de Telecinco i per això et proposem d’enviar la teva queixa a la cadena i als seus principals accionistes.






Gràcies per la teva col·laboració.


http://plataforma-llengua.cat/telecinco/
Sindicato Sindicat