Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
20 jul 2008
Pseudoestudiant, que es dedica a intoxicar tot el referent a la lluita estudiantil contra l'EEES.
loco-mentiroso.jpg
Mira Joan Gil Oliveras, ningú sap encara qui ets, no surts de la teva cova informàtica, on contínuament estas postejant excrements, de fet ni això, perquè et passes el dia copiant noticies sobre l'EEES i el moviment estudiantil al teu fastigós bloc.

No siguis un Goebbels de fira barata i deixa de manipular repetint cada vegada el mateix, perquè nomes tu et creus les teves mentides, noticies que copies d'edicions digitals com elPeriodico (que titlla de violents i radicals als i les estudiants). Opino que els teus comentaris a portals de contrainformació (encara no se com t'ho deixen postejar) haurien de ser borrats, pels admins, perquè una persona que busca "merder" en portals de contrainformació deixa clar quina es la seva personalitat.

Si us plau, deixa aquest món... Joan surt al carrer i dóna senyals de vida, des de casa ets molt valent, segons comentaris del teu bloc fins i tot desqualifiques i insultes, però al carrer la cosa canvia. o no?

Una persona intel·ligent.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
20 jul 2008
cuanto daño nos esta haciendo internet.

Como dijeron el otro dia, no hemos sabido asimilar esta tecnologia y creamos vidas y realidades paralelas a nuestras vidas.
Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
20 jul 2008
Amen de los cobardes y patiBURRILOS que se esconden tras la pantalla y que jamas,(y digo jamas) dan su PUTA cara en otra realidad que no sea la virtual(jamas una realidad, esta ultima).

Amen de las agencias que saben MUY BIEN como utilizar(la).
Amen de los IGNORANTES que se apuntan a un bombardeo.
Amen...
AMEN.
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
20 jul 2008
sinceramente no he leido nada de esa persona y no se nada de el y no me interesa, no pienso informarme sobre el. porque pones esto aquí? vete a su blog y atacale allí. con esto solo consigues darle mas fama a este individuo del que yo no conocía su existencia
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
21 jul 2008
Una persona intel·ligent és la que signa??? doncs noi si has quedat com una cosa és com el contrari. Em separa un abisme del personatge que acuses, puc estar d'acord en molt del que dius però fer-ho d'aquesta forma no és ni intel·ligent ni molt menys digna, quan s'acusa a una persona amb noms i cognoms qui ho fa almenys hauria de tenir la valentia de mostrar els seus.
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
21 jul 2008
Ja n'hi ha prou. Aquest post no té res a veure amb la lluita estudiantil. Un atac frontal a algú no es pot fer ni en aquest lloc ni amb aquests arguments. Qui hagi penjat això no té res a veure amb la UAB o amb les mobilitzacions contra Bolonia. No més comentaris i esperem a que desaparegui de la llista. Això són provocacions.
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
22 jul 2008
Realment tot això es manca de treballar junts...
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
24 jul 2008
Aquest paio del Joan Gil es un farsant i una pena de personatge. Però on es veu que el tipus aquest sigui "president" d'una plataforma en defensa del català i a la vegada sigui un fanatic seguidor de Telecinco (cadena privada de televisio que no nomes ataca el catala, sino que s'adhereix al manifest que vol imposar el castella com a llengua unica de l'Estat espanyol) i mes concretament de Operacion Truño (tambe triunfo). Pero on queda l'etica d'aquest personatge? i tot el que diu defensar? Res de res, tot es mentida, tot es una farsa, tot fastigos, que es el que es aquest tipus.
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
24 jul 2008
Si tan fastigós et sembla deixa d'estudiar-ne el comportament, ja que començaré a pensar que aquí el més fastigós ets tú. Quién està más loco? el loco o el loco que sigue al loco?
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
26 jul 2008
calla una estona, i ves a mirar OT, va... home ves-te'n a la merda, em passo per EL PUTO CUL la teva sensatesa
Re: Joan Gil Oliveras, manipulador i farsant
29 jul 2008
això es típic de certs sectors assamblearis...i jo estic a dins d'ells..
un estudiant es senyalat amb el dit perquè les seves idees es surten del quadre, potser si que te una ideologia d'algun partit polític conegut i potser si que em fa fàstic i segurament si que va contaminant la xarxa d'internet amb les seves opinions molt sovint contradictòries...xo això no és el cas...perq ja porto uns anys que hem dóna molt més fàstic la gent que porta com a bandera el GUAISME assambleari i que creu que la seva opinió es la bona i punt
Aquestes actituts com la d'aquest "article?" són les que fan dividir el moviment estudiantil en dos...cadasqun es suficientment inteligent com per diferenciar si el tal Joan Oliveres es o no un traïdor i si fa o no fa fàstic, no cal penjar-ho a indymedia o intentar vetar-lo d'altra forma ...penso que el criteri de la gent el farà caure com es mereix
Basta de guaisme, lideratges i borreguisme a l'assamblea (clar, també basta de manipuladors, xo això sembla que ja s'encarreguen aquests primers no?)

Tenim coses més importants de q preocupar-nos els/les estudiants/es!!
FORA ELS EXPEDIENTS!
RECTOR DIMISSIÓ!
Sindicat Terrassa