Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Crida de nou antiEEES al Raval, aquest divendres dia 11 a les 8 del matí
10 jul 2008
Nova crida antiEEES! Divendres al matí a la UB Raval
STOP.JPG
De nou sol·licitem l'ajuda de totes i tots, aquest divendres ens volen tornar aplicar els nous graus per enèsima vegada al Raval.

Per això, des de l'Assemblea de Facultats UB Raval demanem el màxim suport de les i els estudiants i de tots els col·lectius que participen activament amb les assemblees de facultat.

AQUEST DIVENDRES, dia 11 de juliol, CONCENTRACIÓ AL RAVAL, A LES 8 DEL MAT�, AL PORXO del C/Montalegre (Davant el CCCB)

Convoca: Assemblea Facultats UB Raval
Mira també:
http://www.assembleafacultats.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida de nou antiEEES al Raval, aquest divendres dia 11 a les 8 del matí
10 jul 2008
Bones a totes i tots,

Avui s'ha intentat fer Junta de Facultat. Hem estat unes i uns 45 estudiants i companys els que hem impedit que ho facin i que es reuneixin, erem companyes i companys de UB Raval, UB Farmàcia, la FEL de l'UAB, així com d'altre gent que ha vingut en solidaritat, tot i no ser estudiants.

La voluntat de la degana i el seu equip deganal era reunir-se, aquest era el motiu també pel qual s'ha presentat el vicerector d'estudiants a la Facultat. Però les estudiants que ens hem concentrat els hi hem impedit, tot demanant que es tingui en consideració els resultats del recent referèndum, on més de 1000 estudiants es posicionaven en contra del EEES.

S'ha de dir que no hi han hagut aldarulls ni cap mena de situació tensionada. La degana, acompanyada dels vicedegans han demanat que volien entrar a l'edifici deganal, que ha estat bloquejat per estudiants i davant de la negativa a deixar-los entrar han aixecat acta d'aquest fet, han demanat que signin els membres de la junta en la fulla d'assistència i ha indicat que en aquestes condicions no es podia fer la junta. El vicerector d'estudiants, Jordi Matas, ha insistit que s'havia de fer junta, però pel què sembla la degana i el seu equip s'han negat a que així sigui, ja que per fer-lo a la sala de juntes s'havien de fer fora als estudiants que bloquejaven l'accés, cosa a la que s'ha negat la degana pel què això podria suposar. Tot plegat s'ha indicat que en aquestes condicions no es celebrava la junta i que s'indicaria aquest fet i els motius pels quals han impedit la reunió de la junta, perquè pel què sembla el Consell de Govern en la propera reunió que es farà el proper 14 de juliol aprovarà els plans d'estudis, tot i que aquests no hagin estat aprovats per la junta.

Posteriorment un membre de la junta ha indicat que quedava suspesa la junta, amb tot el que això implicava i que el fet que els estudiants haguem evitat la reunió de la junta tindria efectes "legals" pels causants d'aquest fet, indicant que es possible que s'obrin expedients als estudiants que hem impedit la reunió.

Despres de que els membres de la junta marxessin en bloc, s'ha fet una assemblea amb tots els presents on s'ha decidit fer una doble crida, primer per donar suport a les estudiants de UB Farmàcia el proper dimecres a les 9 hores perquè tampoc s'aprovin alla els graus, i segon per convocar una assemblea d'estudiants de totes les facultats i de totes les universitats a les 12 hores, per tal de decidir de forma conjunta que es fa de cara a la propera reunió del Consell de govern de la UB el dia 14 de juliol, on s'hauran d'aprovar tots els graus de la UB. Del lloc de l'assemblea de totes les estudiants informaran els companys de UB Farmàcia pel què fa el lloc.

Gràcies a totes i tots els que heu vingut avui a donar-nos suport a UB Raval.

Assemblea Facultats UB Raval.
Sindicato Sindicat