Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: ecologia
Sembrant Moviment: Jornades d'Agroecologia de Mallorca
08 jul 2008
Una iniciativa per anar més enllà

A Mallorca, les problemàtiques ambientals són una preocupació. Però entre la preocupació i la recerca de solucions hi ha unes quantes passes.Les Jornades d'agroecologia de Mallorca, es convoquen des de la recerca de nous camins, des del camp de les propostes. Un gra més a afegir als que altres moviments socials de l'Illa estan aportant.

La nostra és una iniciativa d'auto i de reaprenentatge de sabers relacionats amb el camp, la producció agrícola i la cultura popular. Sabers que existien a moltes de les nostres cases i que la cultura globalitzada ens ha anat traient per vendre'ns d'altres més xerecs.
És temps d'exercir lògiques diferents a la del capitalisme, per construir a partir d'elles. Creiem en la revaloració del medi rural, la regeneració d'allò local, la creació de comunitat, la implicació, la participació, la coevolució amb la natura, el decreixement, la sobirania alimentària, etc. Considerant que no és suficient una resposta individual davant les problemàtiques socials i ambientals actuals; és necessària una ACCIÓ COL·LECTIVA.

En consonància, desitgem que les Jornades serveixin per continuar conformant un moviment naixent al voltant de l'agroecologia pertot arreu, i especialment a ca nostra.
sembrant_moviment_internetR.jpg
programaR.png
Més informació: www.mallorcagroeco.noblogs.org


Què són les jornades?

Aquestes jornades són un punt de trobada per a l'intercanvi i l'aprenentatge de sabers, opinions i experiències al voltant de l'agroecologia, el que inclou sabers relacionats amb el camp, la cultura popular i l'ecologia.

Quan són les jornades?

Tindran lloc els dies 26, 27 i 28 de setembre.

A on?
Les diferents activitats es realitzaran a diferents indrets del municipi d'Esporles.

Qui pot participar?

Tothom interessat en la temàtica de les jornades, però algunes de les activitats seran limitades a la gent que s'inscrigui. A més, la inscripció inclou allotjament i manutenció.


Remarcam:

La majoria de les activitats són obertes al públic en general, però hi ha d'altres (pràctiques agrícoles i tallers) que seran només per les persones inscrites.

A la finca on es desenvoluparan les pràctiques agrícoles no es podrà anar en cotxe, per tant recomanam que acudiu en bici.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat