Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
Presentació de la Assemblea de Juliol
03 jul 2008
BUTLLET� NOT�CIES (Juliol 08): Presentació de la Assemblea de Juliol
jh.jpg
Hola, sóc el president provisional de la Plataforma PETIC.

Us voldria demanar que tot i que evidentment no hi haurà acreditacions i que la entrada a la reunió-assemblea serà lliure per tots els interessats en la defensa del l'equilibri territorial i l'equilibri sostenible. Seria bo saber si hi seran presents la majoria dels adherits o de la gent que té pretensions en poder col·laborar amb la nostra plataforma. Per poder posposar el dia que ja ha estat escollit i per escollir la sala on es durà a terme l'acte de presentació de la PETIC.

Per tant, us recordo que el dilluns, dia 14, a les 6 de la tarda hi haurà la primera Assemblea a la UAB - la Assemblea fundacional de la plataforma - i seguidament després de la votació del Consell delegat (el President, els Delegats, els comissionats) es farà la Presentació de la PETIC als mitjans de comunicació que hi siguin presents a Sabadell.

Us convido doncs a ser-hi presents ja que serà de alta importància que la majoria dels adherits i adherides estiguessin presents en l'acte ja que hi hem convidat col·lectius i associacions properes, les quals, podran col·laborar amb el nostre projecte decidit en Assemblea.

Si volem defensar un model de territori per a Catalunya equilibrat i sostenible, cal doncs, un petit esforç de tota la militància per ser-hi presents totes i tots a l'acte. Per així començar amb molt bon peu.

Hem de tenir en compte que proposaré un ordre del dia com a President fundador i President provisional que parlarà sobre els Estatuts, les Eleccions internes per elegir el Consell Delegat i sobre quin tipus d'organització territorial hem de tenir. Si hem de fer Federacions per a cada vegueria o no disposem de prou personal implicat per fer-ho, etc. A part de parlar de perspectives i projectes. Els projectes de la PETIC per fer més fàcil la Assemblea oberta ja els poden enviar al meu correu electrònic, i els re enviaré el correu de la PETIC quan aquest és formalitzi. D'entrada com a President ja he proposat tres propostes de cara a fer-nos visibles, tenint en compte la majoria de persones d'on som i quines perspectives d'èxit poden tenir.

Primera proposta: Una concentració amb totes les entitats i associacions vinculades a la Catalunya Central en defensa d'un nou model territorial per demanar a Manresa la Vegueria de la Catalunya i així fer pressió a les institucions catalanes. Evidentment la manifestació s'acabaria a l'Ajuntament de Manresa on una delegació escollida per Assemblea tindria la oportunitat - i així segurament serà - de parlar amb algun regidor de l'ajuntament sobre el tema i per exposar les nostres reivindicacions com a col·lectiu. Hem de tenir en compte que si aconseguim més de 100 persones en la manifestació tenim assegurat poder parlar amb algun regidor almenys dos hores. Jo tinc certa experiència en manifestacions sobre altres temes vinculats amb la universitat i crec que no és tan difícil.

Per no fer-me pesat, les altres propostes ja les debatrem en Assemblea on s'han de decidir col·lectivament.

De moment està confirmat que el Secretari General provisional, Cristòfol Torra, no hi podrà ser degut a qüestions laborals. Això si, a la votació pel Consell Delegat, s'hi presenta per ocupar el càrrec que ara provisionalment ocupa. La seva candidatura té el suport del President Provisional.

Us seguirem informant i us esperem a la Assemblea de dilluns dia 14 a les 6h;

Escrit per: Joan Gil Oliveras, promotor, coordinador provisional, president provisional i cap de difusió de la plataforma PETIC
Firmat per: Cristòfol Torra, Secretari General provisional

Web: www.petic.bloc.cat
Posicionaments duts a terme des de la creació de la PETIC: No al transvasament! Si a la Nova Cultura de l'Aigua! [4rt Butlletí de notícies]
Penjat a: http://www.kaosenlared.net/noticia/posicionament-petic-davant-decret-seq
Per adherir-se a la plataforma: jgoflash_1 ARROBA hotmail.com (correu provisional)

SI CONEIXES ALGÚ QUE VOL ADHERIR-SE, NO HO DUBTIS, ÉS UN TEMA IMPORTANT, COM MOLTS D'ALTRES, PERÒ QUE EVIDENTMENT NECESSITA DE L'ASSOCIACIONISME CATALÀ PER TIRAR ENDAVANT AMB PROPOSTES, ESTUDIS I ACCIONS PER UNA MILLOR DESCENTRALITZACIÓ;

COM MÉS DESCENTRALITZACIÓ MILLOR PER TOTHOM
VOLEM UN MODEL TERRITORIAL EQUILIBRAT I SOSTENIBLE

NECESSITEM EL TEU SUPORT!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de la Assemblea de Juliol
03 jul 2008
deixeu de fer el subnormal... i sortiu al carrer...
Re: Presentació de la Assemblea de Juliol
03 jul 2008
d'entrada ja ets president, quan en l'associacionisme participatiu el tema principal es precisament la horitzontalitat de l'assemblea.

Comenceu malament.
Sóc president PROVISIONAL
03 jul 2008
Si ho duc jo és perquè sóc el que més treballo en el projecte i perquè així es va decidir unanimament entre els que varem crear el projecte.

És un càrrec provisional que no contempla cap poder.

Flipo amb les vostres ximpleries. De moment ja tenim contacte amb Vegueria Penedés i estem units a Unió de Plataformes. Així que els que heu d'espavilar sou vosaltres i fer coses més útils.
Sóc president PROVISIONAL
03 jul 2008
Si ho duc jo és perquè sóc el que més treballo en el projecte i perquè així es va decidir unanimament entre els que varem crear el projecte.

És un càrrec provisional que no contempla cap poder.

Flipo amb les vostres ximpleries. De moment ja tenim contacte amb Vegueria Penedés i estem units a Unió de Plataformes. Així que els que heu d'espavilar sou vosaltres i fer coses més útils.
Re: Presentació de la Assemblea de Juliol
03 jul 2008
Que les coses ja no van així, home, que els temps han canviat, que no és una ximpleria el plantejar-te això.

Però és bó saber que continues fent coses :-)

molta sort
Re: Presentació de la Assemblea de Juliol
04 jul 2008
ets ridícul!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more