Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[AJHG - CAJEI] Torna a encendre's La Torxa d'Horta
02 jul 2008
banner casal.png
Companyes, companys, veïnes, veïns,

Aquest divendres 4 de juliol tornem a obrir el casal per oferir-vos un espai autogestionat més net, més ampli i amb més avantatges. Durant aquests dos últims mesos l'assemblea de joves d'Horta - Guinardó ha emprés unes segones reformes per transformar definitivament l'espai del carrer Porto 12bis en el casal popular La Torxa d'Horta, aquesta recuperació de l'espai es desperta amb una nova capa de pintura, un lavabo, noves finestres, una sala de reunions i una biblioteca popular, idea donada pel veí i escriptor del barri Màrius Serra al ser el primer en donar-nos una gran quantitat de llibres i ara ja hem de sumar llibres que han afegit altres veïnes i veïns, a tots gràcies, de tots aquest serveis en podem gaudir ja.
Tot i que l'assemblea de joves dinamitza el casal, qualsevol persona o entitat que treballi al barri (o no) i que no vagi contra els principis del casal pot i podrà gaudir d'aquest espai sempre que vulgui.
Per últim, hem d'informar de que aquest juliol serà mogut al casal on ja hi ha preparat un cicle de cinema i diverses xerrades durant tots els caps de setmana del mes.
Per tot això i molt més us convidem a entrar, participar i gaudir de les activitats!
i si voleu rebre més informació, donar idees, col•laborar o participar passeu pel C/Porto 12bis o envieu un correu a ajh_g ARROBA hotmail.com

Assemblea de Joves d'Horta - Guinardó
juliol de 2008

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat