Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats : sense clasificar
(Vilafranca)Crònica i fotos concentració 28J
02 jul 2008
P3280147.JPG
P3280148.JPG
P3280149.JPG
P3280150.JPG
P3280151.JPG
P3280158.JPG
P3280167.JPG
P3280172.JPG
P3280173.JPG
CONCENTRACIÓ A VILAFRANCA PER L'ALLIBERAMENT GAI, LÈSBIC I TRANSSEXUAL.

El passat divendres 27 de juny,la Coordinadora Antipatriarcal del Penedès va iniciar els actes al voltant del 28J, dia internacional de l’Alliberament Gai, Lèsbic i Transsexual amb una concentració a la Plaça de la Vila de Vilafranca.
Endavant, CUP, Assemblea de Joves de Vilafranca (CAJEI), Intersindical-CSC, Assemblea d'Okupes de Vilafranca, La Fornal i l'Ateneu X van ser els col·lectius de l'esquerra independentista que agrupats a la Coordinadora Antipatrircal van convocar aquesta mobilització que es feia la vigília del 28 de juny per tal que tothom pogués assistir a la manifestació que es va fer dissabte a Barcelona.
La concentració estava encapçalada per una pancarta amb el lema 'Alliberem les nostres sexualitats! Destruïm l’heteropatriarcat�.
Passada una bona estona en què es van repartir manifestos a les persones que passaven per la plaça, es va llegir el manifest de la Plataforma Revolucionària Antipatrircal que podria resumir-se amb el darrer paràgraf en què es deixava clar que 'davant la falsa ‘igualtat’ i la retòrica dels ‘drets’ que se’ns proposa, cal que activem el potencial de subversió extraordinària dels nostres cossos i dels nostres desitjos. Cal que prenguem consciència que el patriarcat i el capitalisme ens ofeguen i només la lluita ens farà sexualment lliures. Però aquesta no és una tasca exclusiva de l’activisme gai, lèsbic i trans sinó de totes les persones. Totes patim la repressió vers les nostres sexualitats . No donguem més oportunitats al masclisme, a la violència sexista,a l’homofòbia i a la transfòbia. Deixem d’empassar-nos la seva tolerància. Posem sobre la taula el fet que les seves polítiques assistencials no van a l’arrel del problema. Plantem cara al patriarcat. Avancem cap a l’emancipació sexual, social i nacional'.
I ja per acabar, el cantautor i acordionista solsonenc Alguer va fer un petit concert de música tradiconal i sons experimentals.

Fins al 12 de juliol s’han programat projeccions de pel·lícules, una presentació de llibres i un concert entorn aquesta diada antipatriarcal.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (Vilafranca)Crònica i fotos concentració 28J
02 jul 2008
Vaig estar a la concentració i la majoria de ties anaven depilades... no anem bé!
Re: (Vilafranca)Crònica i fotos concentració 28J
03 jul 2008
i les preses polítiques catalanes les volem a casa!

Lliures en una Terra Lliure!!

k kdei clar!
Re: (Vilafranca)Crònica i fotos concentració 28J
03 jul 2008
se men fot q la penya es depili! el problema és que això se'ns imposi!
Sindicato Sindicat