Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: indymedia
Groupama reclama dinero a Ruben e Ignasi por los daños en el CIRE en 2006
27 jun 2008
Groupama a denunciado a Ruben e Ignasi a que paguen los daños ocasionados en el CIRE en 2006. La cantidad asciende a más de 12000 euros más las costas del juicio que se celebrará proximamente.
En el 2006 Ignasi y Rubén fueron acusados de haber incendiado un cajero automático de la Caixa de Sabadell y el Centre d´Iniciatives per a la Reinserció, CIRE (departamento de la Generalitat que se enriquece mediante el trabajo esclavo de la población reclusa en las cárceles catalanas). Permanecieron 2 y 5 meses, respectivamente, en prisión preventiva y pudieron salir tras pagar 3000 y 5000 € de fianza. En el juicio se enfrentaban a peticiones fiscales de más de 7 años de prisión y 25000 € en concepto de multas y responsabilidad civil. Ante esto, la empresa aseguradora del CIRE, GROUPAMA, se sirvió de la amenaza de la cárcel para llegar a un acuerdo económico con los acusados: éstos debían pagar a la aseguradora los daños ocasionados a cambio de una sentencia de 2 años de prisión y 4 de libertad condicional, con lo que no ingresaron en prisión por no tener antecedentes penales. GROUPAMA se agenció el dinero de las fianzas, además de otros 2000 € que recibieron el mismo día del juicio, quedando sin pagar una suma importante de dinero.
Ahora GROUPAMA reclama judicialmente a Rubén e Ignasi la cantidad restante de la deuda, 8000 €, más 4000 € de intereses por el retraso y a pagar las costas del juicio que está por celebrar. En total piden más de 12000 €.
GROUPAMA, empresa multimillonaria, no se siente saciada de dinero y ahora extorsiona a dos anarquistas. Les chantajeó en el juicio y ahora les amenaza con llevarlos a un nuevo proceso judicial. Vemos en este hecho un nuevo ataque hacia los compañeros represaliados que actualmente se encuentran cumpliendo la condena en libertad condicional. Basta de acoso, no nos vamos a quedar con las manos cruzadas. La única opción que queda es que GROUPAMA retire la denuncia y eso sólo se conseguirá mediante el hostigamiento hacia ellos. Los denunciaremos en la calle y actuaremos en consecuencia.

GROUPAMA: RETIRA LA DENUNCIA CONTRA RUBEN E IGNASI
BOIKOT A GROUPAMA!
SALUD Y ANARQUIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Groupama reclama dinero a Ruben e Ignasi por los daños en el CIRE en 2006
27 jun 2008
Al 2006 Ignasi i Rubén van ser acusats d'haver incendiat un caixer automàtic de la Caixa de Sabadell i el Centre d´Iniciatives per a la Reinserció, CIRE (departament de la Generalitat que s'enriqueix mitjançant el treball esclau de la població reclosa en les presons catalanes). Van romandre 2 i 5 mesos, respectivament, a la presó preventiva i van poder sortir després de pagar 3000 i 5000 € de fiança. En el judici s'enfrontaven a peticions fiscals de més de 7 anys de presó i 25000 € en concepte de multes i responsabilitat civil. Davant això, l'empresa asseguradora del CIRE, GROUPAMA, es va servir de l'amenaça de la presó per a arribar a un acord econòmic amb els acusats: aquests havien de pagar a l'asseguradora els danys ocasionats en canvi d'una sentència de 2 anys de presó i 4 de llibertat condicional, amb el que no van ingressar a la presó per no tenir antecedents penals. GROUPAMA es va agenciar els diners de les fiances, a més d'altres 2000 € que van rebre el mateix dia del judici, quedant sense pagar una suma important de diners.
Ara GROUPAMA reclama judicialment a Rubén i Ignasi la quantitat restant del deute, 8000 €, més 4000 € d'interessos pel retard i a pagar les costes del judici que està per celebrar. En total demanen més de 12000 €.
GROUPAMA, empresa multimillonaria, no se sent tipa de diners i ara extorsiona a dos anarquistes. Els va fer xantatge en el judici i ara els amenaça amb dur-los a un nou procés judicial. Veiem en aquest fet un nou atac cap als companys represaliats que actualment es troben complint la condemna en llibertat condicional. Basta d'assetjament, no ens quedarem amb els braços creuats. L'única opció que queda és que GROUPAMA retiri la denúncia i això només s'aconseguirà mitjançant la pressió cap a ells. Els denunciarem en el carrer i actuarem en conseqüència.
GROUPAMA: RETIRA LA DENÚNCIA CONTRA RUBEN I IGNASI
BOIKOT A GROUPAMA!
SALUT I ANARQUIA

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more