Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
(Lletres-UAB) 17 expedientats i aprovats els nous plans d´estudi!!
26 jun 2008
En total han estat 17 expedientats de la Facultat de Lletres de la UAB. Són expedients directament disciplinaris, que inclouen la possibilitat d´expulsió.
Els expedients són resultat del boicot dels estudiants a la realització de la Junta Permanent de la Facultat, que, constituida irregularment, pretenia aprovar els graus, els nous plans d´estudi del procés de bolona.

No obstant, aquest matí s´ha pogut realitzar la Junta Permanent fora de la facultat i, sense presència estudiantil, s´han aprovat els graus.
El nombre d’estudiants amb expedient disciplinari es dispara, 18 en relació a la Junta Permanent de la Facultat de Lletres, 6 del Consell de Govern d’abril, en total 24 persones, totes elles acusades de faltes molt greus i que s’enfrenten a l’expulsió de la universitat entre el catàleg de mesures i càstigs que conté el Reglament de l’any 1954. [+ INFO]

Aquesta ha estat la gran mesura i depuració de responsabilitats de la institució davant la seva comunitat estudiantil sobre tots els esdeveniments ocurreguts a la UAB des del març. [+ INFO]

La Degana de Lletres no descansa. Demà es reuneix novament la Junta Permanent. La Junta Permanent és una mini-reunió del plenari de la Junta de Facultat, per tant més restringida. Al voltant de 80 signatures de juntaris (estudiants i no estudiants) van demanar una reunió del ple per discutir sotmetre a referèndum l’aprovació dels plans d’estudi de graus. La Degana ha convocat aquest plenari pel juliol… encara que demà té com a únic punt de l’ordre del dia l’aprovació dels plans d’estudi.

L’Assemblea de Lletres convoca per demà dijous 25 de juny concentració a l’Escola de Postgrau (lloc on es reuneix la Junta) a les 8.30 on s’ha d’anar de negre, amb la cara pintada de blanc i la boca tapada. Els estudiants juntaris llegiran un manifest de rebuig dels plans d’estudi i dels expedients disciplinaris.

ÚLTIMA HORA. La Junta s’ha reunit a les 9 en punt i a les 9.15 ha donat per acabada la reunió, amb l’aprovació dels plans d’estudi. Els estudiants membres de la Junta han arribat a les 9.10.

S’ha iniciat una campanya de recollida de signatures. El text es pot consultar aqui. Es pot “signar� digitalment enviant nom i cognoms, dni, professió i departament, a la següent adreça: assemblealletresuab ARROBA gmail.com

Més informació: http://especialbolonya.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (Lletres-UAB) 17 expedientats i aprovats els nous plans d´estudi!!
26 jun 2008
Em fico on no em demanen, però què espereu per deixar-vos de lluites intestines i ocupar l'universitat? 24 expedientats més? Unes quantes expulsions?
Re: (Lletres-UAB) 17 expedientats i aprovats els nous plans d´estudi!!
27 jun 2008
Quanta fprça creus que tenim el moviment estudiantil actual?

Ni 1 dia duraríem. Quan tinguem força no et preocupis que ja ens plantejarem fer-ho.
Sindicato Sindicat