Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Revetlla de Sant Joan brigadista a la Vila de Gràcia
23 jun 2008
Dilluns 23 Juny, 2008, 23:00 - 05:00
Revetlla de Sant Joan brigadista
Rumba, salsa i rock 'n' roll
Mojitos, coca i cava.

Lloc:     Casa Palestina
Adreça:     C/Leopoldo Alas 12 Vila de Gràcia (pujant la plaça del Sol)
Preu:     5€

Organitzen:
Comunitat Palestina de Catalunya
Xarxa d'enllaç amb Palestina
CJC-Joventut Comunista

che pal.jpg

Podeu escampar la veu: el Che ha tornat, però per poc temps!!

Enviat per error a Ramallah, enlloc de les terres d'Amèrica llatina en què va viure, el Che torna a la Terra per recordar les seves raons. Tansols li han fet falta uns dies a Palestina per entendre la realitat del conflicte i cobrir-se amb la kuffiya. Esperonat per les converses amb Leila Khaled, que tan bé li ha parlat de Barcelona i tan malament de la Rahola, el guerriller argentí més internacionalista ha pres de nou la Poderosa i ja ve rumb a la ciutat comtal.

Segons Fidel Castro, que des que va renunciar a la presidència de la República de Cuba té més temps pels amics, el Che hauria rebut ja dues ofertes de Barcelona.

Per un costat, Jordi Hereu, conscient de la tirada del personatge, li ha proposat fotografiar-se amb el "ViscaBarcelona". Davant la negativa del de Rosario, Jordi Hereu ha volgut rinxolar el rínxol, i li ha fet la contraproposta de "ViscaBarchelona" (que ha despertat tantes passions entre la comunitat italiana, com preocupació per part de l'institut d'estudis catalans, que s'han afanyat a reinvidicar el "Xè" per garantir la unitat de la llengua). Afortunadament el Che (o Xè, si ho preferiu) ha rebutjat de nou l'oferta municipal.

Per l'altre costat, Txiki Begiristain que ha decidit que després dels fitxatges de Càceres i Piqué, calen jugadors amb més experiència que venguin samarretes, s'hauria interessat per la situació contractual de l'argentí. El fitxatge, que haguès comptat amb el recolzament d'Unicef i d'Oleguer Presas, ha sigut descartat pel guerriller (que, més enllà de defensar idees, va defensar la porteria de l'Independiente colombià), no sense agrair l'interés.

L'argentí, conscient que l'asma que pateix des de jove no el permetrà passar gaire hores a la capital catalana, ha escollit la nit més curta per fer costat a la Joventut Comunista, la Xarxa d'enllaç amb Palestina i la Comunitat Palestina de Catalunya i participar en la revetlla de Sant Joan que coorganitzen. A ritme de rock 'n' roll, salsa i rumba la festa està assegurada.

Així que no ho dubteu i passeu la revetlla més internacionalista a la vila de Gràcia: (c/Leopoldo alas 12, pujant de la plaça del Sol). Hi haurà mojitos, coca i cava, per 5€.
Des de les 23 hores, fins que surti el sol i despedim al Che, cantant-li de nou "Hasta siempre, Comandante".

Feu-ne difusió!!!
Mira també:
http://www.palestina.cat
http://www.joventutcomunista.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat