Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
[Sants] Avui comença la UniLliure
17 jun 2008

Avui comença la Universitat Lliure d'Estiu am el taller d'Introducció al GNU/Linux Debian a l'Ateneu Llibertari de Sants a les 19:30h.

Comença la UniLliure

La Universitat Lliure d'Estiu



Barcelona, 16 de juny del 2008

"Creiem que existeix la necessitat de crear espais on el coneixement escapi de paràmetres com el pensament únic, l'adoctrinament, l'homogeneïtzació i el mercantilisme que dominen aquest món globalitzat en el que vivim.", afirmem en la nostra presentació.

La Universitat Lliure d'Estiu és un projecte educatiu que neix amb la pretensió de crear espais on el coneixement escapi d'aquests paràmetres. Tallers pràctics i xerrades conformen la primera edició d'aquest espai que té com a valors educatius l'horitzontalitat i l'autogestió. Els espais on es faran aquests nodes (paraula utilitzada com a sinònim d'activitat) estan repartits entre els barris de Sants i Poble Nou de Barcelona, comprenent des de centres socials okupats, ateneus i locals d'AAVV.

D'aquesta manera, a partir del 17 de juny es podrà participar de diferents nodes com: Català per a nouvinguts, Teatre de l'Oprimit, Disseny i maquetació gràfica, Introducció al GNU/Linux Debian, Instal·la't un Linux: Install Party, Noves eines per treballar cooperativament , Com fer fàcilment la teva pròpia web, Detenció i posterior procés judicial, Processos contra la okupació, Decreixement a la UniLliure, Enologia: coneix la cultura del vi, Llengua de signes catalana, Redacció periodística, Cooperativisme, etc.

Sobre la UniLliure: La Universitat lliure aglutina alguns col·lectius i persones a títol individual que pretenen construir nous espais d'intercanvi de coneixements.

Per a més informació: Web: http://unilliure.sants.org Correu:
unilliure@gmail.com Salutacions, UniLliure

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat