Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
16 jun 2008
sopars-austria.JPG
Durant els dos propers dijous s’organitzaran a la pizzeria di Giovanni sopars de solidaritat, en els quals els beneficis obtinguts s’utilitzaran per recolzar econòmicament la causa dels 10 militants empresonats a Àustria pel seu compromís amb la lluita d’alliberament animal.

Els detinguts s’enfronten a penes de 5 mesos a 5 anys de presó, sota l’acusació difosa d’haver participat en una campanya de sabotatges contra la industria pelletera que hauria inclòs atacs incendiaris, trencament de vidres i altres actes il·legals. Tots aquests càrrecs es veuen agreujats per l’aplicació als detinguts del codi 278a del codi penal, una construcció jurídica que inevitablement recorda a la llei antiterrorista espanyola o al codi 270bis italià, en quant a la seva funció de justificar i endurir la persecució de qualsevol tipus de dissidència política dins el sistema democràtic amb el pretext de combatre fantasmagòriques associacions terroristes i criminals.

Com a gest de solidaritat i camaraderia cap als companys austríacs, us convidem a que us apropeu a la pizzeria per col·laborar econòmicament i/o enfortir la moral dels presos redactant un breu missatge de suport a les plantilles que tenim preparades, missatge que nosaltres ens oferim a traduir i fer arribar a les presons on es troben els seus destinataris.

Els sopadors tindran lloc els propers dijous 19 i 26 de juny, i el sopar tindrà un preu de 3 euros (per una pizza a la carta totalment vegetariana)

Pizzeria di Giovanni (CSO La Farga)
C/Rossend Arús 38
<M> L1 L5 Plaça de Sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
16 jun 2008
Mes informacio sobre el cas a http://heura.wordpress.com
Re: Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
16 jun 2008
tot açò està molt bé, però quan fareu sopars en solidaritat amb els presos catalans?
Re: Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
16 jun 2008
Doncs la veritat es que ja s'han fet, si tinguessis contacte cara a cara amb els companys ja ho sabries. A la farga no se li pot criticar precisament derixar de banda els presos. Però suposo que la qüestio és criticar tot allò que s'allunyi del teu rotllo, i fer-ho anònimament, per internet, sense assumir-ho en el cara a cara.
Una petició, centra't en la teva feina i deixa fer als demés.

Salut.
Re: Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
17 jun 2008
el comentari del santsenc es realment patetic, que passa que només es s´han de fer actes pels presos catalans? doncs jo encara et dire més, tu que deus anar d´internacionalista i comunista no t´has plantegat mai quan fareu sopars pels presos politics que no siguin catalans? a no clar que llavors només poden ser vascos o gallecs sino son uns espanyols de merda oi? la veritat es que sou patetics tu i tota la teva colla de progres xenofobs.
LLIBERTAT PRESOS POLITICS
Re: Sopars populars en solidaritat amb els presos austríacs
17 jun 2008
Realment patètic emprar els mitjans lliures i alternatius per a enfonsar en la marginalitat ideològica a grups compromesos i noves iniciatives que surtin de la teva.

Ànims i endavant amb la pizzeria. Ni un pas enrera en la solidaritat sense fronteres i per l'alliberament en tots els seus camps!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more