Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán http://www.libertaddigital.com/index.php?action=desanoti&cpn=1276332803 (Libertad Digital) Murcia también interviene en favor de Air Berlin. El aeródromo murciano de San Javier, a través de su delegado, Ignacio Segura, ha ofrecido a la compañía la posibilidad de instalar su hub –base de operaciones– en este aeropuerto, que actualmente ya alberga un vuelo diario de la aerolínea alemana. Por su parte, HazteOir ha creado un enlace donde repudiar la "irracionalidad del fanatismo nacionalista". El delegado de vuelos charter Ignacio Segura ofreció a la aerolínea que instale en el aeródromo de San Javier su base de operaciones en la Península en lugar de en la isla balear, donde el Gobierno insular le ha instado a que introduzca el catalán en el servicio de atención al cliente y en las instrucciones a bordo, lo que provocó una fuerte polémica."Aquí no les obligaremos a las azafatas a explicar las instrucciones en panocho", apunta Segura. La aerolínea ya tiene en San Javier un vuelo diario que traslada a unas 180 personas de ida y otras tantas de vuelta. Air Berlín conecta la Región a través de este enlace con 18 aeropuertos europeos, con escala en Palma de Mallorca. Por otro lado, y ante el boicot "nacionalista" y las presiones del Gobierno balear, aunque el presidente de Baleares, el socialista Francesc Antich, ha dicho ahora que Air Berlín "malinterpretó" las palabras del Ejecutivo, las muestras de apoyo a la alemana no cesan. La última proviene de HazteOir. "Haz llegar tu apoyo a D. Joaquim Hunold por su defensa de la libertad lingüística en España". De esta forma, la plataforma cívica pretende contrarrestar la campaña de insidias e insultos contra el presidente de Air Berlín.
Mira també:
http://www.libertaddigital.com/index.php?action=desanoti&cpn=1276332803

This work is in the public domain

Comentaris

en murcia hablan el murciano, lengua diferente del castellano.
16 jun 2008
pues más de lo mismo porque en murcia hablan el murciano, lengua diferente al castellano. Asi que si se han ido de baleares por el catalán, en murcia estarán con las mismas.
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
¿Por qué tanta polémica si con el inglés nos entendemos todos?
Ni catalán ni castellano ni panocho, inglés y punto.
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
cansado i pallasso
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
molt bé cansado: t'ha faltat dir: Visca la globalització i morin les cultures!

El proper missatge deixa'l també en anglès, així segur que t'entenem
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
M'extranya veure com una companyia es salta la llei a la torera i un seguit d'ultres li riuen les gràcies...

El normal fora que el directiu que va desobeïr la llei fos acomiadat pel consell d'administració per tirar a terra anys de feina feta pels departaments de relacions públiques i publicitat per una tonteria i per mostrar la seva intolerant ideologia.

Boicot a AirBerlin.

PD: Deu ni doret amb el cap de l'aeroport de murica, tot i que que faran allà, portar gent a El Egido?
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
Si aquests de murica es pensen que els de Air berlin aniran allà ho tenen ben clar, el negoci que te muntat Air berlin a mallorca no és comparable amb cap altre aeroport, hi ja els va bé.
La polèmica ha estat per la falta de respecte en un article d'opinió del director d'air berlin, que va publicar a la seva revista, després va demanar perdó per haver ofès als mallorquins i mallorquines (o balears) i ja han dit que milloraran el tema del català dins la seva companyia.
Però aquests de Murica flipen, bé i els de llibertat digital ja no dic rés.
Està clar que el Català o el mallorqui és una llengua minoritària, i a mallorca els guiris poc l'utilitzen, però es un deure de tots conservar-la i promocionar-la.
Venga anim i continuem amb altres temes més importants que les noticies de libertat digitial.
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
16 jun 2008
que s'en vagin a murcia!!!

els obrers només agafem algun cop a la vida companyies de baix cost si hi arribem...

puta espanya!
Re: Ofrecen a Air Berlin establecer su base en Murcia tras la polémica con el catalán
17 jun 2008
El president de Air Berlin a la península ibèrica, �lvaro Mierdamann, ha rebut un premi a la "trajectòria empresarial" de la revista "Actualidad Económica", de la mateixa editorial que el pamflet "El Mundo", en el qual últimament, per cert, hi surten anuncis de la companyia aèria anticatalana.

Casualitats de la vida.


Tant "casual" com que va ser en Pedro Jeta qui va fer força pq en Midelmann fos el President de la Cambra de Turisme de Balears, que "casualment" va desfermar una allau de critiques als seus mitjans contra l'exdiputat Joan, per que "casualment" aquest l'any passat va tenir un affair amb la piscina que l'esmentant Pedro Jeta te "casualment" a Ses Illes on "casualment" estiueja en Pedro Jeta i on aquest Midelman te el seu càrrec d'Air Berlin el qual "casualment" va recolzar al partit Nazi Austriac de Haider....i algú es pense que tot l'enrenou ha estat casual?? aquest Pedro Jeta es un atutentic fill de puta anticatalà!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more