Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
DSC00351.JPG
DSC00352.JPG
Aquesta nit la seu del PSC de Sant Martí ha estat atacada amb pintura per la llibertat dels presos i preses polítics catalans

LLIBERTAT ZIGOR, DIEGO, LAURA, LOLA, MARINA I FRANKI!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
posar en un mateix sac a en Franki i na Lola es d'un simplictat desesperant...
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
Els presos polítics no són de primera i de segona classe, són presos peloítics.
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
Ningú està dient que n'hi hagi de primera i de segona.
Simplement, que no són comparables les causes que els han dut a la seva condemna.
Són presos polítics, si, i catalan, també. No obstant, estic convençut de que no tothom els defensaria amb el mteix grau d'implicacio..
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
doncs que cadascú carregue amb la seua consciència!
LLIBERTAT PRESOS I PRESES!
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
perdoneu per la meva ignorancia, pero ki es la Lola? visc fora de catalunya, i tot i ke el cas ja deu ser de fa un temps no ens ha arribat res del cas... agraits a qalsevol indicació salut i lluita!!!
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
13 jun 2008
Una persona nascuda a Catalunya que ha militat a ETA.
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
15 jun 2008
Todos los Estados son del Capital. El nacionalismo no es una ideología separable de una realidad objetiva: la nación. El nacionalismo ha sido y es la canción del poder que produce la realidad nación, con su administración creadora de realidad lingüística, poblacional, de carácter consecuencia de la educación que inocula en los sujetos, etc. Pero al proletariado no le interesa subordinarse a esta verdad, porque no es la única que hay. También es realidad el hecho de que los problemas del proletariado y del Planeta no son solucionables desde una perspectiva nacional ni dentro del marco de realidad de la nación (ni de la "solidaridad" entre naciones"), sino desde la unidad del proletariado internacional contra el capital inter-nacional (cada burguesía nacional y sus uniones supranacionales o mundial: ONU). Ello contra lo que afirma cualquier nacionalismo explícito o camuflado detrás de civismo, ciudadanismo, individualismo sumergido en la masa de legislados y regulados por la nación que se empeña en aparecer, no como tal, sino como órgano neutro de administración de la economía y de las relaciones entre las clases.
Así mismo, no es la nación una realidad apolítica -o pre-política- colonizada por Estados opresores, sino que ella es ideología y construcción real del Estado porque sólo haciendo cobrar verdad a una identificación/cohesión/relación endógena/movilización laboral y militar, del proletariado y las capas populares, consigue la burguesía de cada "nación" rebaño para ellos, estar en condiciones de competir con las rivales exportando industrias, exportando mercancías y asesinando en la guerra capitalista.
LA NACIÓN EN S� ES IMPERIALISTA.
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
15 jun 2008
Al burro de sobre meu:

I com que els independentistes som imperialistes al servei de Washington per això el Govern Socialsta Espanyol ens persegueix i n'empresona, mentre alguns que us penseu ser anarquistes, quan en realitat sou nacionalistes espanyols d'esquerres, perque sino aprlarieu esperanto per comptes de donar pel sac amb el castellà com si fos la llengua de tots!

Si per comptes de combatre als perseguits combatesiss als opressors aquest estat que dius voler destruïr estaria en pitjor situació, però alguns autoproclamats anarquistes malgasteu totes les forces combatent l'independentisme revolucionari català com si aquest fos la causa dels mals de la societat moderna, obviant els 40 anys de dictadura feixista i la situació de l'espanya real actual.

És cansat passar-se la vida mirant enrere sabent que mentre combats a l'estat hi ha un grup d'alienats que diuen lluitar pel mateix que et consideren el pitjor enemic i gasten totes les forces en tu, obviant qui és la policia i qui és un lluitador al carrer!

No sou anarquistes sou nacionalistes espanyols, i sinó desmostreu-ho apreneu la llengua minoritzada dle pais i abandoneu la llengua dels opressors, apreneu esperanto o feu algo, però deixeu de sols tocar la pera!
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
15 jun 2008
tota la raó al company de sobre meu.
De fet, el nacionalisme a cops pot ésser fins i tot positiu pel seu objectiu fonamental de cohesió entre persones d'un mateix territori, partint de la base que tots volen el benestar de la seva gent, de llibertat,justícia i igualtat.
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
16 jun 2008
avui en dia els que ús considereu indepes teniu una diarrea mental igual que els feixistes espanyols. fa el mateix fàstig la senyera que l'estanquera. conceptes de banderes i patries son el cancer de la humanitat. a veure si sortiu del vostre gueto i toqueu de peus a terra d'una vegada
Re: [Sant Martí] atac a la seu del PSC
24 jun 2008
Si és veritat que la Lola militaba a ETA, encara que sigui catalana o andalussa, li poden donar pel cul.
I si no que l'hi preguntin als familiars dels que van morir en *Hipercor.
A mi els assassins i els lladres em donen igual on hagin nascut. I el millor és que no haguessin nascut.
O per cas no n'hi han chorissos i delinqüents catalans?. O és que pensem que ser català és una marca de garantia d'integritat, com per exemple el De la Rosa?.
Ah, i per cert, que si el nacionalisme és fonamental per a cohesionar persones d'un mateix territori, millor serà fomentar la cohesió barri per barri.
Com es determinarà el limit territorial? Per l'idioma, i que agafim els espanyols tota sudamerica? Per la cultura, canviant a través dels segles? Per les invasions bèl·liques, que han canviat el mapa 500 vegades des de Jesucrist?.
Tots els "terroristes" encara que es disfressin de nacionlistas, ja siguin espanyols o d'altres regions, han d'acabar amb el seu ossos en la pressó, pel bé de la convivència.
Sindicat Terrassa